Blog

Hangadó nyár esti koncertek - Horány

Hangadó nyár esti koncertek – Készülj Horány!

Természetesen idén nyáron is folytatódnak a Hangadó nyár esti koncertek Horányban! A tavalyi év sikerén felbuzdulva a szervezők 2019-ben is hangulatos koncertekkel és gasztroélményekkel várnak benneteket a Piac téren.

Nézzük, mikor érdemes mindenképpen Horányban tölteni a forró nyári estéket!

Hangadó nyár esti koncertek júniusban!

A nyár első hónapjában mindjárt két este is élvezhetitek a Nyár esti koncertek fellépőinek műsorát. Naptárakat készíteni, mutatjuk a programokat!

Június 15-én, szombaton 19 órától a Zságbamacska és Négylövett koncertjén vehettek részt. Ha szeretitek a rock zenét, ezen az estén feltétlenül horgonyozzatok le a Horányban felállított színpad előtt! Június 29-én, szintén szombati napon pedig egy igazi zenei csemege vár rátok, hiszen meghallgathatjátok Pély Barna szólókoncertjét, melyet a retro disco követ majd. Táncos lábúaknak szinte kötelező a részvétel, de ha csak hallgatni szeretitek a retro számokat, akkor is érdemes lesz a Piac téren tölteni az estét!

Zságbamacska koncert Horány
A fotón: Zságbamacska

Forró kubai hangulattal indul az augusztus!

A rendezvénysorozat utolsó napja augusztus 3-án lesz, ekkor Latin Combo Cubano kubai élőzene és kubai táncosok műsora vár benneteket a horányi Piac téren. A koncertet követően vérpezsdítő Latin Disco is lesz, ahol ti is megmutathatjátok, hogyan tekeredik a csípőtök a kubai ritmusokra!

A koncertekről a Szigetmonostor Faluház Facebook oldalán, és Szigetmonostor honlapján találtok bővebb információt!

Természetesen – ahogyan tavaly is – mindhárom rendezvényre díjtalan a belépés, a szervezők pedig azt kérik, vigyétek hírét a koncerteknek, mert utólag biztosan bánni fogjátok, ha lemaradtok róluk!

Borítókép: Kovács Attila

Megosztás: