Blog

AutoPal autóbérlés

AutoPal: Rendhagyó autóbérlés – irány a Dunakanyar!

Számos érdekesség és látnivaló vár benneteket a térségben, amiért érdemes autóba ülni. Ezúttal egy új lehetőséget szeretnénk bemutatni nektek, ami segít kényelmesen eljutni a kedvenc helyetekre akkor is, ha nincs saját autótok, vagy ha épp egy különleges autóval indulnátok útnak. A varázsszó: rendhagyó autóbérlés – ez pedig nem lehet nálunk más, csakis az AutoPal!

Bár tömegközlekedéssel is többféle módon kirándulhattok a Dunakanyar legszebb tájain, ha mégis az autó által kínált rugalmasságot és kényelmet választanátok, és nincs saját autótok, akkor marad az autóbérlés. Vagy van más opció is?

autóbérlés AutoPal

Mi az az AutoPal?

Az AutoPal, egy fiatal budapesti közösségi autómegosztó startup azon dolgozik, hogy a hagyományos autóbérlésnél egy kényelmesebb, megfizethetőbb opciót kínáljon azoknak, akik autót szeretnének bérelni mindamellett, hogy közben egy társadalmi problémán is enyhítenének.

A koncepció hasonló az AirBnb eredeti ötletéhez. Az AutoPal egy úgynevezett “peer-to-peer” közösségi autómegosztó szolgáltatás, ahol magánemberek kényelmesen és biztonságosan bérbe adhatják autójukat, amikor nincs rá szükségük. Akik pedig autót szeretnének bérelni, kényelmesen, csupán néhány kattintással megtehetik azt Budapest számos pontján, sokszor akár a szomszédjuktól is!

A hagyományos autókölcsönzőkkel ellentétben az AutoPalon kategóriák helyett konkrét autókat választhattok. Akár családdal, akár a párotokkal indulnátok a Dunakanyarba (sőt, ha a bringákat is magatokkal szeretnétek vinni), az AutoPalon lehetőség van mindig az alkalomnak, vagy akár még az időjárásnak megfelelő autót is választani.

Az autóbérléssel kapcsolatban minden szükséges információt megtaláltok az AutoPal honlapján!

Az oldalon egy rövid regisztrációt követően egyszerre akár több tulajdonosnak is küldhettek foglalási igényt. A legtöbb tulajdonos általában egy órán belül reagál és lévén, hogy magánemberekről van szó, megegyezés alapján akár vasárnap délelőtt vagy hétköznap késő este is tudtok autót bérelni.

Az autókat közvetlenül a tulajdonosoktól vehetitek át, és náluk is tudjátok leadni, amit – ha szerencsétek van – tényleg akár a szomszédban is megtehettek. Nincsenek rejtett költségek, az autókhoz ingyenes casco biztosítás és assistance szolgáltatás jár és a bérleti díjat online, bankkártyával lehet rendezni.

Tudtátok?

Autóink idejük 95%-át kihasználatlanul töltik!

Az AutoPal amellett, hogy egy kényelmes, online autóbérlési lehetőséget kínál, lehetővé teszi, hogy a meglévő autóinkat közösen hatékonyabban használjuk ki, és egy élhetőbb környezethez járuljunk hozzá, ahol autóink nem a köztereket foglalják el.

Pattanjatok autóba, és fedezzétek fel a Dunakanyar rejtett kincseit!

Megosztás: