Blog

Lupa-tó

A Lupa-tó megnyitja kapuit – ez a legmenőbb hazai strand!

Flyboard, Búvár Centrum, street food, privát beach, gyerek beach, koktélok, pálmafák. Nem kell tovább várni, a meleg megérkezett, a Lupa-tó nyitása pedig megadja a végső lökést a véget nem érő strandoláshoz, feltöltődéshez és a vízi sportokhoz. Vessétek bele magatokat az élvezetekbe, irány Budakalász!

Lupa-tó – prémium strand

Ahogy közeledik a nyár, az egyetlen vágyunk az, hogy szalmakalappal a fejünkön lazuljunk egy kényelmes nyugágyban, koktélt szürcsölgetve, miközben néha csobbanunk egy hatalmasat a gourmet mennyországban, vagy a hűsítő vízben – ki mire vágyik éppen. Ha ti is pontosan ezen morfondíroztok, ráadásul hamarabb ülnétek végig a Baywatch 241 részét egy sötét szobában ahelyett, hogy leizzadva egy huzamban 15 órát zötykölődnétek a kocsiban Olaszország felé, válasszátok inkább Budapest tengerpartját, a Lupa-tó csábító partjait!

Hirdetés

Tudtátok?

A Rossmann, a Coca Cola, a Szerencsejáték Zrt., a Bacardi, a Törley, a Decathlon, a BioTechUSA, és a Skechers is a Lupa-tó partnerei közé tartozik!

Lupa-tó

Lupa-tó

LUPA BEACH – karibi feeling, kimagasló szolgáltatások!

A Lupa-tó egészen szeptemberig remek programokkal vár benneteket. Amennyiben kizárólag a pihenésre koncentrálnátok, fedezzétek fel a napernyőket és baldachinos ágyakat, az értékmegőrzőt, és az öltözőket. Ússzatok egyet a tóban, ami már májusban is 20-22 fokos! A gyerekeket játszóház, játszótér és gyerekprogramok várják.

Mit mondanak a számok?

100 hektáros területen fekvő, két strandból álló Lupa-tó összesen 10.000 főbefogadására képes, az Öböl Beach 2500, míg a Prémium Beach 7500 vendégszámára nyújt felhőtlen szórakozást.

gasztrosétányon a klasszikus strandos ételeket és a különlegesebb, trendi fogásokat is letesztelhetitek, így egy laktató fish and chips mellé néhány lekváros palacsinta is könnyen landolhat a pocakotokban. Mindezt lefojthatjátok néhány pohár sörrel, limonádéval, vagy koktéllal – akár ebben a sorrendben! Sőt, a kismadarak azt csiripelik, hogy a cukrászsütemények szerelmesei sem fognak csalódni a választékban.

Lupa-tó pálmafa

Lupa-tó stég

Lupa-tó

LUPA SPORT – minden, ami a mozgáshoz kell!

Igen, tudjuk, hogy már így is éppen eléggé meghoztuk a kedvet számotokra egy igazi FANCY élményhez, ám a java még csak most jön! Ha a passzív pihenés mellett az aktív kikapcsolódás is vonz benneteket, próbáljátok ki a Lupa-tó számtalan sportszolgáltatása közül bármelyiket – a jókedv garantált! A teljesség igénye nélkül mutatjuk a lehetőségeket.



A legexkluzívabb szolgáltatásokat nyilvánvalóan a Flyboard, a Jetovator, a Wakeboard Centrum, és a Búvár Centrum nyújtja. Nagy kedvenc lesz idén is a Sup, a Street Workout, a Vízi Élménypark, és a strandröplabda pálya is. Emellett van chistella ball, teqball, turnball, petanque, kajak, kenu, és strand tenisz is.

Nézzük a jegyárakat!

Az előszezon május 31-ig, a főszezon június 1-től augusztus 31-ig, míg az utószezon szeptember 1-től a strand zárásáig tart. Vásárolhattok napijegyet, sport napijegyet, bérletet és sport bérletet is, valamint lehetőség van baldachinos és sima napágyak bérlésére is. Az árakat ITT találjátok!

Lupa-tó

A Lupa-tó megközelítése

Autóval – A 11-es főúton a Luppa-szigeti leágazásnál jobbra kell fordulni a Duna felé – a Lupaszigeti úton -, és a táblákat követve juthattok el a főparkolóba. (A parkoló minden nap 0-24 időszakban üzemel, a parkolás díja 200Ft/óra, ám maximum 1.000Ft/alkalom)

Biciklivel – Biciklivel ugyanazon az útvonalon kell megközelíteni a tavat, mint autóval. Készüljetek lakattal és lánccal, hiszen a kerékpárok biztonságáról nektek kell gondoskodni.

Hévvel – Az 5-ös számú Hévről Budakalász állomásnál kell leszállni, majd onnan mintegy 20 perces sétával érhettek a strandra.

Busszal – Ingyenes buszjárat is közlekedik a Budakalászi Auchantól, vagy a budakalászi HÉV megállótól elektromos Lupa kisbusszal is jöhettek, a menetjegy ára 200Ft/fő.



A strand május 11.-én nyitja meg kapuit, és alig várja, hogy zsúfolásig megteljen színes napernyőkkel, homokozó lapátokkal, és mindenféle vicces strandmatraccal, ami már önmagában is megkövetel jó pár szelfit. Rohamozzátok meg a tavat, és töltsétek a nyarat Budapest luxus tengerpartján!

Fotók: Lupa-tó

Megosztás: