Blog

Vadálló-kövek, 50 év 50 célpont

50 év, 50 célpont – Játékra hív a Parkerdő

50 év, 50 célpont. Elképesztően hangulatos játékra invitál bennünket az idén 50 éves Pilisi Parkerdő, akinek 50 kedvenc helye kerül most előtérbe a kihívás során.

Ahogyan a Parkerdő honlapján olvashatjuk, van, amelyiket azért szeretik, mert mindenki ismeri, van, amelyiket meg azért, mert rejtett szépség. A Parkerdő úgy gondolja, hogy mindegyiket látnotok kell – ezért születésnapi kihívásában rendhagyó programot ajánl nektek! Figyelem nagy túrázók, ezt ne hagyjátok ki!

Miklós-deák-völgyi tavak, 50 év 50 célpont

50 év, 50 célpont – Kihívásra fel!

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy miként lehet egy túrázásból játék, és hogy hogyan nyerhettek értékes nyereményeket azzal, hogy 50 helyre kirándultok szeptemberig, máris mutatjuk. A ti dolgotok csak annyi, hogy friss levegőn, gyönyörű környezetben kapcsolódjatok ki a családdal és a barátokkal, de a gyerekeket se hagyjátok otthon!

Az 50 év, 50 célpont játékszabályzata roppant logikus és szimpatikus, kortól függetlenül bárki könnyedén teljesítheti:

„Látogass el minél több, de havonta legalább 5 kiemelt helyszínre, hogy részt vehess a Pilisi Parkerdő és a Budakeszi Vadaspark közös, őszig tartó játékában! Mind az 50 helyen kijelölünk egy szelfi-pontot, az ott készült önarcképet küldd el az 50eves@pprt.hu címre minden hónap első hétfőéig! Az e-mail tárgya ez legyen: 50 év, 50 célpont.”

Hirdetés

A túracélpontok között olyan csodás helyek szerepelnek, mint a Miklós Deák-völgyi tavak, a Prédikálószék, a Kaán-forrás, a Zsitvay-kilátó, a Petőfi-pihenő, a Kárpát-forrás, vagy éppen a Boldog Özséb-kilátó!

Persze a listánk közel sem teljes, hiszen 50 helyszín szerepel rajta, ám sokat akár egyszerre „kipipálhattok”. Például az Ördögmalom-vízesés, és a Bertényi Miklós Füvészkert igen közel található egymáshoz.

Kaán-forrás

A résztvevők között havonta családi belépőket sorsolnak ki az idén 40 éves Budakeszi Vadasparkba. A túraszezont záró, az Erdők hetében tartandó októberi sorsoláson azok vehetnek részt, akik szeptember 23-ig mind az 50 helyszínt bejárják, és ezt a szelfikkel tudják igazolni.

Az első három helyezett nyereményéről ide kattintva olvashattok bővebben!

Ha egyébként is nagy túrázók hírében álltok, akkor meg sem kottyan majd nektek ez az 50 év, 50 célpont kihívás. Ha pedig nehezen szántátok rá magatokat a kirándulásra, most itt a remek alkalom!

Hajrá, kattogjanak azok a telefonok, készüljenek azok a szelfik. Ennél hasznosabb és kedvesebb játékra be sem nevezhetnétek idén!


Megosztás: