Esküvőhelyszínek a Dunakanyarban

Esküvői helyszínek a Dunakanyarban

Szent Adalbert Rendezvényközpont Esztergom esküvő

SZENT ADALBERT RENDEZVÉNYKÖZPONT

Egyházi és polgári szertartás, lakodalom, szállás – minden egyben egy különleges esküvőhöz! Ünnepeljétek életetek egyik legszebb napját Esztergom romantikus városnegyedében, a Bazilika és a Duna ölelésében!

Primas Pince Esztergom Esküvő

Prímás Pince

A Prímás Pince komplex szolgáltatást nyújt esküvőkre. Küldetésünk, hogy esküvői szolgáltatásainkkal felejthetetlenné varázsoljuk az Ifjú Pár napját, a tervezgetéstől a boldogító Igen!-en át, akár a morzsapartiig Egyházi és polgári szertartás, lakodalom, szállás – minden egy, és lenyűgöző helyen!

Rácz Fogadó Kisoroszi esküvő

Rácz fogadó

A Kisoroszi központjában lévő RÁCZ FOGADÓ a Dunakanyar ismert és kedvelt vendéglátóhelye. A fogadó adottságai, Kisoroszi természeti és építészeti értékekei ideális helyszínt biztosítanak esküvő megrendezésére.

Promenade Szentendre esküvő

Promenade Vendéglő

A kert teraszos elrendezése dunai panorámával és a Szentendrei-sziget szemet gyönyörködtető látványa igazán feledhetetlenné teheti ezt a különleges és fontos napot. Rossz idő esetén a belső termeket ajánljuk erre a célra.

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro Visegrád

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro

Örömmel, színvonalasan, legjobb tudásunk szerint igyekszünk lebonyolítani esküvőjüket. Minderre csodálatos éttermünkben, a nagy diófa alatti teraszunkon vagy hűvös borospincénkben van lehetőség maximum 50 fő résztvevőig.

Bellevue Hotel Esztergom esküvő

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****

A  Dunakanyar festői szépségű tája, a tiszta levegő és a nyugalom tökéletes helyszínéül szolgál esküvők megtartására. Rendezvény termünk 215 m2 alapterületű,  így akár 120 fő is kényelmesen elfér.

Malomkert Ökoturisztikai Központ - Szob esküvő

Malomkert Ökoturisztikai Központ

A Malomkert Ökoturisztikai Központ egyik fő gondolatisága a természetközeliség. Vadregényes parkunkban halastóval, romantikus kastéllyal, modern rendezvénysátorral és saját szálláshellyel igyekszünk vendégeink kedvében járni.

Királyrét esküvői helyszín

Királyrét Panzió

A Királyrét Panzió100 – 150 fő befogadóképességű, részben üvegtetejű díszteremével, főúri eleganciát sugárzó szalonjával és  bárjával, varázslatos parkban található kerthelyiséggel, és 25 szobájával, 70 férőhellyel várja a minket választó párokat és a násznépet.

Sirály Étterem Visegrád esküvő

Sirály Étterem - Visegrád

Álomesküvő Visegrádon, akár 250 fős vendégsereggel is!
Több ezer esküvőnek szolgált már színhelyéül, s mind a mai napig nagyon kedvelt, hiszen aligha találni még egy olyan éttermet a környéken, melynek egyik legfőbb profilja az esküvő.

Szentendrei Skanzen esküvő

Szentendrei Skanzen

Romantikus helyszínt keres? 
Tartsa az esküvőjét a Skanzenben! A múzeum 100-200 éves épületei, portái, ligetei, csodás természeti környezete egy igazi, romantikus, vidéki lagzi hangulatát varázsolja elénk. 

Megosztás: