Blog

Nyaralni mész? Ezekről ne feledkezz meg!

A nyaralást minden évben nagyon várjuk, azonban mikor ahhoz a részhez érkezünk, hogy akkor lassan meg kellene tölteni a bőröndöket, kissé zavarba jövünk: mit is kellene bepakolni? Biztos, hogy végig jó idő lesz? Ne vigyek hosszúnadrágot és pulcsit mégis? Elég lesz ennyi felső? És milyen cipőket pakoljak?

A fő szabály: csinosat és lengét!

Nos, a pakolás elkezdésekor nem árt csekkolni az időjárás előrejelzést a nyaralás napjaira az adott helyszínen, hogy nagyjából képben legyél, mire is számíthatsz. Ha szerencséd van, és végig meleg, napsütés az előrejelzés, akkor elég, ha beteszel egy hosszúnadrágot, illetve egy darab pulóvert, amúgy megtöltheted a bőröndödet lenge holmikkal és fürdőruhákkal.

Na de milyen ruhákat is kellene vinni egy nyaralásra?

Ha tényleg jól akarod érezni magad, minél lengébb, kényelmesebb, és persze csinos göncöket válassz! A meleg miatt a szellős anyagú holmikat részesítsd előnyben, blúzok, laza topok, könnyed nyári ruhák, rövidnadrágok formájában. De figyelj a divatra, mert a közérzetedet nagyban meghatározza, hogy csinosnak látod-e magad az adott szettben!

Ami a lábbelit illeti: legyen nálad egy zárt, de alapvetően a papucsoké, szandáloké a főszerep! És itt most nem a túraszandálra meg az uszodapapucsra gondolunk, habár előbbi akár jól is jöhet, ha olyan helyre mész, ahol egy kis kirándulás is szóba jöhet. A csini darabokat viszont semmiképp ne hagyd otthon: a bőröndöd kötelező eleme idén a platform papucs, ami a strandon és az esti sétáknál egyaránt megállja a helyét!

Miért épp a platform papucs?

Elsősorban azért, mert a telitalpú papucsok és szandálok az idei nyár legnagyobb slágerei, tehát a divatos megjelenéshez elengedhetetlenek. De tudunk mellettük egyéb érveket is:

  • Nagyon kényelmes. Ha még nem próbáltál ilyen lábbelit, meglepő lesz számodra, hogy egyáltalán nem olyan kényelmetlen, mint amilyennek kinéz. Sőt! A platform lábbelikben szinte olyan járni, mint egy bármilyen lapos talpúban, azaz akkor is ideális választás számodra, ha nem vagy nagy barátságban a magas sarkakkal.
  • Mutatós. Ezek a papucsok és szandálok felhívják magukra a figyelmet, de nem a közönséges értelemben: feltűnőek, de csinosak, nőiesek, egyszerűen jó rájuk nézni. Kitűnően feldobhatja a szettedet egy platform papucs vagy szandál!
  • Bármivel variálható. A telitalpú lábbelik mindenhez jók: a strandra, lenge nyári ruhákhoz, alkalmibb ruhákhoz, rövidnadrághoz stb. Csupán a megfelelő stílust kell megtalálnod – szerencsére van belőlük bőven!

Legyen minél több!

Ha idén éppen aktuális a cipősszekrényed tartalmának frissítése, mindenképpen böngészd át alaposan a platform szandálokat és papucsokat! Ezek egyetlen divatos nő repertoárjából sem maradhatnak ki. Legjobb, ha többféle stílusút veszel, így bármit viselsz is, felvehetsz hozzá egyet! A CCC kínálatában rengetegféle platform szandállal és papuccsal találkozhatsz, így egészen biztosan lesz a termékpalettán néhány olyan, ami passzol a holmijaidhoz és a személyiségedhez egyaránt. Nézz körül alaposan, és töltsd fel a cipősszekrényedet igazán trendi telitalpú szandálokkal és papucsokkal a nyárra!

(X)

Megosztás: