Blog

Fekete női szandál

Fekete papucsok és női szandálok: az öt legdivatosabb ajánlat

Divatos és kényelmes, stílusos és időtálló – meghívunk a nyári lábbelik áttekintésére. Ebben a szezonban a kék, a levendula és a púderrózsaszín pasztell árnyalatú cipői uralkodnak, de örök klasszikusként a fekete szandálok és fekete papucs modellek is hódítanak. A tervezők sokféle fazont javasolnak, minden nő megtalálhatja a számára tökéletes ajánlatot. Szandál, áttört cipő éken vagy esetleg papucs masnival? Tekintsd meg a CCC öt divatos nyári stílusát! Válassz a minták, színek és eredeti modellek kavalkádjából, és hozd létre a legdivatosabb nyári stilizációkat.

1. Bőrmodellek minimalistáknak

Fekete szandál
Fotó: ccc.eu/hu

A bloggerek és a divatguruk imádják a minimalista fekete bőrpapucsokat és a fekete szandálok modelljeit, amelyek tökéletesen illeszkednek az alkalmi stílus lezser karakteréhez, de passzolnak a bohó vagy a sportruhákkal alkotott stilizációkhoz is. Az ilyen klasszikus nyári lábbelik mind az időtlen kombinációhoz: ing plusz rövidnadrág, mind a könnyű ruhák vagy crop topok és a vászon palazzo nadrágok összeállításaihoz remekül mutatnak. Ha egy univerzális, divatos 2023-as papucsot keresel, válaszd a fekete keresztezett pántos modelleket. Idén is nagy népszerűségnek örvendenek az ökológiai bőrből készült, széles pánttal és oldalán kivágásokkal ellátott papucsok. Ezek a modellek tökéletesen illeszkednek egy elegáns nő stílusához, aki értékeli a kényelmet.

2. Magassarkú öszvérek

Fekete papucs
Fotó: ccc.eu/hu

Az egyik legkívánatosabb nyári modell 2023-ban? Természetesen a divatos mules sarkú fekete papucs! A sarok típusa nem érdekes: lehet masszív blokk, stabil ék vagy szupervékony tűsarkú. Ami számít, az a wow-effektus, amelyet az ilyen női lábbelik biztosítanak, függetlenül a globális megjelenésedtől. Képzelj csak el egy outfitet egy hétnyolcados farmerrel és pólóval ezeknek a női magassarkúknak a társaságában. Látod a hatást? Az influenszerek stylingja után biztosak lehetünk benne, hogy a divatos „öszvérek” 2023 nyarának abszolút slágerei!

3. Bohó stílus ruhákhoz és rövidnadrágokhoz

Ha csak egy fajta női papucsot szeretnél választani, a bohó papucsokat figyeld. Fogadhatsz a hagyományos marokkói lábbelik által ihletett fonott öszvérpapucsokra, akár a rojtokkal vagy bojtokkal ellátott modellekre, vagy akár a háncsból készült platform vagy éksarkú papucsokra is. A színek és a természetes anyagok számítanak: vászon, bőr, velúr, szalma. Viselj ilyen papucsokat duettben egy hippi maxi ruhával, farmer rövidnadrággal és pólóval, de Bermuda nadrággal is, hogy megtörd az irodai konvenciót.

4. Sportos stílusban nem csak a medencéhez

A sportos stílusú papucs nem csak tréningruhás vagy fürdőruhás összeállításban működik. Viselheted őket, mint az amerikai hírességek, virágos ruhákkal, farmerekkel, sőt öltönynadrággal és pólóval is. A legnépszerűbbek a színes, feliratos műanyagból készült utcai ruházati modellek, de a CCC sport flip-flop javaslatai között olyan változatokat is találhatunk, amelyeket a csúnya tornacipők ihlettek. Nemcsak remekül kiegészítik a nyári stílust, de a láb kényelméről is gondoskodnak a mólón, erdei ösvényeken vagy sziklás tengerparton tett leghosszabb séták során is.

5. Flip-flop újra a csúcson

Azt gondoltad, hogy ez a papucs már a múlté? Egyáltalán nem! Totális metamorfózison mentek keresztül, aminek köszönhetően újra megszeretheted. És ami a legjobb, beillesztheted a mindennapi, sőt irodai stílusba is. Ha a tökéletes divatos papucsot keresed 2023 nyarára, akkor figyelj a klasszikus gumi, bőr vagy masszív flip-flop modellekre – ezek most a slágerek. A CCC 2023-as nyár divatos női papucs és szandál portfóliója a modellek széles választékát kínálja online és személyes vásárlási móddal egyaránt. Imádni fogod ezeket a modelleket kényelmük és egyedi kialakításuk miatt. Velük minden 2023-as nyári stilizáció elegánsabb, légiesebb és könnyedebb lesz.

Borítókép: ccc.eu/hu

(X)

Megosztás: