Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont

Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont

INFORMÁCIÓK

Cím

Szentendre, Kálvária út 16/c

Telefon

+36 26 300 200

Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont, Szentendre

A Szentendrén található Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont uszoda és wellness medencékkel, wellness részleggel, szauna és masszázs szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyókat.

Vizes Nyolcas – Medencék

A V8-ban egy 33 méteres úszómedence, egy tanmedence, egy wellness élménymedence és egy pezsgőmedence található.

A wellness medence 13,5×5 méteres, a víz hőmérséklete pedig 32 fok. Az úszómedence pályabeosztása mindig frissül az uszoda weboldalán, a wellness részleg befogadóképességéről pedig érdemes tudni, hogy – egészségügyi és higiéniai okok miatt – maximálisan 50 fő befogadására alkalmas. Hétvégén célszerű telefonon érdeklődni.A wellness részleg 14 aluli gyermekek számára minden nap csak 18 óráig látogatható. Az uszodában úszásoktatás, gyógyúszás, és vízilabda edzés is van, emellett szinkronúszásra is van lehetőség.

Vizes Nyolcas – Wellness szolgáltatások

A Szaunavilágban a finn szauna, az infraszauna, a bio szauna és a gőzkabin mellett érdemes kipróbálni a Jégbarlangot és a Sószobát is.

A 13 féle masszázs között szerepel a svéd masszázs, a thai masszázs, és a reflex masszázs is, de nagyon különleges a szegment masszázs és a Shiatsu masszázs is! Emellett az Aquakontakt vízi masszázsnak is számos jótékony hatása van.

Fitness szolgáltatások

A V-8 Uszoda és Szabadidőközpont fitness terme a legújabb fejlesztésű kardio- és erőgépparkkal van felszerelve, egyéni és csoportos foglalkozásokon is részt lehet venni, igénytől függően. TRX, SpinRacing, Hot Iron is szerepel a jobbnál jobb óratípusok között!

Hirdetés

Hasznos információk

A Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont egy 85 férőhelyes mélygarázzsal rendelkezik. Az első óra parkolás ingyenes, majd minden megkezdett óra 200 Ft. A parkolásról ÁFÁ-s számla az uszoda pénztárában kérhető.

Belépőjegy árak

Felnőtt uszoda jegy: hétköznap 1650 Ft, hétvégén 1800 Ft

Nyugdíjas/diák uszoda jegy: hétköznap 1400 Ft, hétvégén 1500 Ft

Gyerek uszoda jegy: hétköznap 850 Ft, hétvégén 900 Ft

Részletes árak ITT

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 6.00-22.00
Szombat: 6:00-21:00
Vasárnap: 9.00-20.00

Vasárnap a pénztár ebédidő miatt  14:20-14:40-ig zárva tart!

Utolsó belépés: zárás előtt egy órával

Elérhetőségek:

2000 Szentendre, Kálvária út 16/c., Tel: +36-26-300-200

A fürdő megközelíthető Budapest felől a H5-ös hévvel, vagy az Esztergom-Budapest között a 11-es számú főúton közlekedő menetrendszerinti autóbusszal. Szentendre, Autóbusz állomástól 25-30 perces sétára található, de helyi buszjáratokkal is lehet utazni, ezek menetrendje ide kattintva elérhető.

Település

Térkép

Szentendrei programok

Szentendrei szállások

Szentendrei látnivalók

Megosztás: