Veresegyházi Termálfürdő

Veresegyházi Termálfürdő 

INFORMÁCIÓK

Cím

Veresegyház, Találkozók útja 1.

Telefon

+36 28 386 995

E-mail

termalfurdo@veresegyhaz.hu

Veresegyházi Termálfürdő

Veresegyház népszerű úti cél, ajánlott azok számára, akik szívesen kipróbálnák a Veresegyházi Termálfürdő nyitott termál- és gyerekmedencéjét, illetve szauna és játszótér is várja a vendégeket. A termálvíz összetétele a Széchenyi fürdőjéhez hasonló, a veresegyházi kikapcsolódás pedig minden korosztály számára élményeket tartogat. 

Hirdetés

Veresegyházi Termálfürdő – Szolgáltatások

A Termálfürdő szabadtéri termálvizes pihenőmedencéje a vendégek nagy kedvence, a termálvíz hőfoka 36-38 Celsius fok, mélysége 80 cm. 14 éven aluli gyermekek számára a fürdőzés nem ajánlott, felnőttek számára is 20 perc a maximálisan javasolt vízben töltött idő. 

A termálvíz jótékony hatással van a degeneratív betegségekre, és az idült és félheveny ízületi gyulladásokra, illetve az ortopédiai és baleseti műtétek utókezelésére.

A termálvizes medence mellett a fürdőben egy pancsolómedence is üzemel, így a gyerekek is élvezhetik a kikapcsolódást. Emellett a termálfürdőben szaunázásra is van lehetőség, és masszázsszolgáltatásokat is igénybe vehetünk. Az éjszakai fürdőzés májustól augusztus 31-ig tart, szombatonként 20:00-24:00 óráig. Nyitva tartás

Hétfő: 9.00-16.00

Kedd-vasárnap: 9.00-19.00

Belépőjegy árak

Felnőtt jegy: 1.400 Ft

Nyugdíjas, diák, gyermekjegy: 1.000 Ft

Öltözőszekrény: 200 Ft

Parkolójegy 500 Ft

Elérhetőségek

Cím: 2112 Veresegyház Találkozók útja 1.

Tel.: +36-28/386-995

Email: termalfurdo@veresegyhaz.hu

Megközelítés

Veresegyház Budapesttől 25 km-re fekszik, így autóval, motorral, vonattal, és autóbusszal is megközelíthető. Autóval az M3 bevezetője felől, vonattal Budapest-Nyugati pályaudvarról (45 perc az út), busszal pedig Újpest-Városkaputól (48 perc az út) utazhatunk a városba. Kerékpárral Dunakesziről és Gödről is elérhető a település. A Veresegyházi Termálfürdő a Medveotthontól mindössze 4 perces autóútra található.

Település

Térkép

Látnivalók a környéken

Megosztás: