INFORMÁCIÓK

Cím:

Szokolya, Fő utca 53.

Gyermekbarát:

Igen /2 éves korig ingyenes/

Wi-fi:

Ingyenes

Parkolás:

Ingyenes

Tornácos Vendégház

Családoknak is ideális

Szeretettel várunk barátaiddal, családoddal a Dunakanyar-Börzsöny régió egyik legmagasabb minőségű, igényesen kialakított vendégházában! A két- és háromágyas szobák garantálják a privát szférádat, a nagy hangulatos nappali a közösség központja lesz! Új, modern berendezés vár rád a parasztház közel 100 éves hangulatát megőrizve.

A Tornácos Vendégház kialakításakor a családok és baráti társaságok igényeit tartottuk szem előtt, így a három hálószobát, két fürdőszobát egy meglepően tágas nappali egészíti ki felszerelt konyhával.Szokolya hangulatos hegyvidéki falu a Börzsönyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park kapujában. A falu egyedi hangulatú utcáin fut végig a királyréti kisvasút, amely egykor a királyréti kőbányáknak és vaskohóknak biztosított vasúti összeköttetést a váci nagyvasúttal, ma népszerű a turisták körében.
A dimbes-dombos falu egyik legszebb, központi fekvésű régi parasztházát alakítottuk át Neked. A hagyományos börzsönyi vidéki hangulatot élvezheted a modern korszellemnek megfelelő élettérben.

A vendégházban nem tartózkodik állandó személyzet. Belépéshez egy kapukódot küldünk legkésőbb 24 órával az érkezés előtt.

Település

Térkép

Látnivalók a környéken

Megosztás: