Szépkilátás Vendégház

Szépkilátás Vendégház

INFORMÁCIÓK

Cím

Nagymaros, Völgy utca

Telefon

+36 30 518 4741

E-mail

hello@szepkilatas.eu

Szépkilátás Vendégház – Nagymaros

Sokan tudjátok, hogy pár éve teljesen beszippantott minket Nagymaros, olyannyira, hogy Budapestet hátrahagyva ideköltöztünk. Rengeteg klassz élmény, gyönyörű hely és kedves ember vesz minket itt körül, ezért úgy döntöttünk, hogy megosztjuk ezt barátainkkal, ismerőseinkkel. Ennek talán a legjobb módja, hogy lehetőséget biztosítunk, hogy ezt az élményt közvetlenül is megtapasztalhassátok. Ezért született meg a Szépkilátás Vendégház. Gyönyörű panoráma a Dunára, a várra, hatalmas teraszok, faltól-falig üvegek, gyönyörű kert és kertmozi.

A háromszintes épületben két apartman találjató, a szürke az alsó szint, a barna pedig a felső két szint. A szürkében 2+2 fő, a barnában 4+2 fő fér el kényelmesen. A két apartman teljesen szeparált egymástól, akár két idegen családnak, vagy párnak is ajánljuk.

Mindkét apartmanhoz tartozik egy-egy külön, teljesen szeparált, 30 nm-es hatalmas terasz, gyönyörű panorámával a Dunára és a Fellegvárra. Az apartmanok teljeskörűen felszereltek, minden kényelmi szolgáltatás megtalálható bennük.

A közös használatú kerten osztoznak vendégeink, a kertben szalonnasütő, napozóterasz és kertmozi is van (ehhez hoznod kell a saját projektorod, a kertben telepített állvány és vetítővászon van). Az apartmanokhoz tartozik egy közös mosókonyha, amelyben mosógépet, szárítógépet és vasalót találsz.

A szálláshely bababarát, ha jelzed, akkor kisággyal és babakáddal, ill. játékokkal készülünk. Háziállatot nem tudtok hozni.

Település

Térkép

Látnivalók a közelben

Megosztás: