INFORMÁCIÓK

Cím:

Zebegény, Szegfű út 13.

Kutyabarát

Igen

Wellness:

Privát medence

Wi-fi:

Ingyenes

Parkolás:

Ingyenes

Saját Boldogságod Vendégház – Zebegény

A két felnőtt számára ideális Saját Boldogságod Vendégház egy kis ékszerdoboz, amely a falu egyik legszebb pontján, közvetlenül a Sárkány domb alatti csendes utcában bújik meg, télen-nyáron csodálatos panorámával a Dunakanyarra. A házhoz lekövezett autóút vezet, gyalogosan kellemes emelkedőn 10-15 perces séta a vonatállomástól és központtól. !! Fontos !! A ház minimum két, a kiemelt és ünnepi időszakokban legalább három éjszakára foglalható. A főszezonban (június-augusztus) a meghirdetett áron felül, további 5.000 Ft / éj (öntözés, kertgondozás, medence karbantartás és üzemeltetés) felár kerül felszámításra. Házunk környezet-, család- és kutyabarát.

A házról:

A ház két felnőtt számára biztosít kényelmes tartózkodást, de a teljesen felszerelt amerikai konyhás nappaliban egy (15 év alatti) gyermek részére extra matrac is található. A fürdőszobában leemelhető zuhanyfejes, zuhanyozásra alkalmas mini kád van. Az ajtóval elválasztott hálószobában kényelmes, nagyméretű franciaágy áll. A dombtetőn ülő mindig napsütéses házon a sötétítést és a nyugodt pihenést, zsalugáterek biztosítják. A közel húsz négyszetméteres fedett terasz, a dunai panorámás étkezések helyszíne. Téliesített faházunkban elektromos padlófűtés és radiátorok szolgáltaltják a kellemes meleget ősztől tavaszig.

A kocsi beállás lekövezett szakaszon biztosított a kertben, de teljesen biztonságos a kapu előtt is megállni. !! Fontos !! A ház gyalogosan az autóút két oldalán kijelölt emelkedőn érhető el. Helyi lakosok, a postásunk, vagy a fesztiválokra érkező gyerekes családok akár rendszeresen is megteszik ezt az utat, de elsőre, csomagokkal meredeknek találhatod.

A meleg szezonban a körülbelül 800 nm2 kert szabad használatú vendégeink számára. A kerti élmények közé tartoznak a sütögető tér, az all-in gyermekjátszótér, a trambulin és a forró nyári hetekben (általában július – augusztus) a körülbelül 22-25 fokos úszómedence. A medence az időjárás függvényében, szezonálisan tart nyitva és nem fűtjük! Szedj cseresznyét, almát vagy diót kertünkből!

Masszázs szolgáltatásunk a teljes év során igénybe vehető, az időjárás függvényében a kertben vagy a házon belül. Foglalásodkor érdeklődj a kedvezményes csomag lehetőségekről! Fontos! Masszázsra az érkezést megelőző minimum egy héttel való bejelentkezés esetén tudunk időpontot biztosítani.

GYIK a házról:

Parkolás

A házhoz kényelmes emelkedő vezet, de az út minősége kiváló. A kertben több autó számára, lekövezett beállóban biztosított a parkolás.

Házi könyvtár

Hagyd otthon a munkát és a gondokat, merülj el a csendben és válogatott könyveinkben! Ha felkapcsolódnál, a házban ingyenes a WIFI internet szolgáltatás.

Kert

A kertben függőágy, all-in játszótér, trambulin, valamint tűzrakóhely várnak, akár sátrat is állíthatsz. A tűzifa alapvetően nincs benne az árban, de a kerti munkákat követően általában készítünk be vendégeinknek. Ha nem találnál eleget, a zebegényi és szobi duna parton kiváló lelőhelyeket tudunk ajánlani!

Mosás & Takarítás

A házban van lehetőséged mosásra és vasalásra, de hosszab tartózkodásod ideje alatt igényelhetsz extra takarítást is.

Medence

A forró nyári hetekben madárfüttyöt hallgatva pihenhetsz a medencében. Kérlek vedd figyelembe, hogy a medence az időjárás függyvényében, csak szezonálisan tart nyitva, azt nem fűtjük és szeptember 1-én bezárjuk.

Masszázs

Érkezésed előtt minimum egy héttel igényelj masszázst a cseresznyefa árnyékában vagy a hűvös napokban fűtött, panorámás házban.

Egyéb fontos dolgok:

A teljes ház, a hozzá tartozó kert és medence, szabad használatú vendégeink számára. Hétvégi ház övezetben álló otthonunk és udvara teljesen privát. A szezonban a szokottnál nagyobb nyüzségsre lehet számítani a környéken.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a ház legalább két, a kiemelt és ünnepi időszakokban legalább három éjszakára foglalható. Fontos! Meghirdetett áraink a teljes vendégházra, 2 felnőtt + 1 gyermek vonatkoznak. Tartalmazzák a takarítási díjat, de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót, melynek mértéke 400 Ft / fő / éj (Az új határozat szerint 2020-ban nem fizetendő!). Házi kedvenceket 3.000 Ft / kisállat / éj felár mellett fogadunk. A hideg hónapokban (október-április), illetve az időjárás függvényében fűtési felárat számolunk, amely 3.000 Ft / éj. A medence használata szezonális és az időjárás függvénye. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főszezonban (június-augusztus) a meghirdetett áron felül további 5.000 Ft / éj felár kerül felszámításra, amely tartalmazza a kertgondozást, fűnyírást, az öntözőrendszer működtetését, a locsolást, valamint a medence gépészet karbantartartását és rendszeres tisztítását, annak nyitva tartásától vagy egyéni használatától függetlenül.

Kérlek, vedd figyelembe a Saját Boldogságod Vendégház sajátos elhelyezkedéséből, továbbá a jelen helyzetből adódó vis major helyzeteket! Mivel vendégházunk fent a hegyen, erdei részen található, szélsőséges időjárási körülmények között elképzelhető, hogy autóval nem járható, nehezen megközelíthető. Gyalogosan mindig elérhető a ház.

A környékről:

A fő- és bicikliút, valamint a vonatállomás és a faluközpont a háztól egy kellemes séta távolságra vannak. A házhoz egy kényelmes emelkedőn lehet feljutni, gyalogosan az autóút mindkét oldalán lekövezett járaton. A Duna part, üzletek, pékség, posta stb. mind a központ körül csoportosulnak. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a legtöbb étterem, a rétesház és reggeliző helyek a főszezonban hétfőn és kedden zárva tartanak, elő-és utószezonban pedig csak hétvégre nyitnak ki.

Ez egy rövid lista a környék felfedeznivalóiról, kérdezz bátran, ha több információt szeretnél!

Strandolás

Zebegény saját homokos stranddal rendelkezik, ahol fürödhető a Duna. Bizonyos szakaszain kutyusod is úsztathatod!

Túrázás & Biciklizés

Zebegény a Börzsönyben fekszik, híres túra- és bicikli útvonalakkal.

Gasztronómia

A termelői piacon és a környék tanyáin friss alapanyagok várnak.

Fesztiválok

A Dunakanyar számos fesztivál és rendezvény otthona. Érkezés előtt érdeklődj nálunk az aktuálisakról!

Evezés & Vízi túrák

A Dunán, az Ipolyon és a Garamon is szabad a kenuzás, kajakozás.

Kultúra

Zebegény festők, szobrászok, írók, gyógyítók, ornitológusok múzsája.

Település

Térkép

Zebegényi látnivalók