Röpke Vendégház

Röpke Vendégház

Röpke Vendégház Nagymaros

INFORMÁCIÓK

Cím

Nagymaros, Kóspallagi út 24.

Telefon

+36 20 456 1656

E-mail

ropkevendeghaz@gmail.com

Röpke Vendégház – Nagymaros

Szeretettel várunk Röpke Vendégházunkba, amely a csodálatos Dunakanyarban egy nyugodt völgyben helyezkedik el a Börzsöny lábánál.

NYUGALOM, HARMÓNIA, KÉNYELEM

Egy régi kőházikót újítottunk fel, amelynek átalakításában a családunk minden tagja részt vett. Célunk egy hangulatos, otthonos kuckó kialakítása volt, nyugodt és harmonikus környezetben. A nappaliban található kanapé ugyan kihúzható, elsősorban a házikó két fő elvonulásához tökéletes. A teraszról hallgathatjátok a madarak csicsergését, élvezhetitek a természet közelségét. A vendégház ideális a túra kedvelőknek és azoknak is, akik el szeretnének bújni pár napra az erdő közelében, nem messze a Duna-parttól. A cserépkályha külön élmény a fázós, összebújós napokra, amit a lobogó tűz látványa tesz még hangulatosabbá. Egy kiadós túrázás után pedig a forró dézsafürdőből nézhetitek a csillagokat.

LÁTNIVALÓK

A közeli erdő remek túralehetőségeket kínál. Egy könnyű sétával a Duna parton  gyönyörködhetünk a mesés Duna-kanyarban. A Juliánus kilátóról pazar látvány tárul elénk a Börzsöny vulkanikus vonulatairól.

RÖPKE VENDÉGHÁZ MEGKÖZELÍTÉSE

Tökéletes kikapcsolódás, közel a Dunához, távol a város zajától, mégis Nagymaros csupán 10 percre, Budapest pedig 50 percre található a vendégháztól.

RÖPKE VENDÉGHÁZ – GALÉRIA

Település

Térkép

Nagymarosi látnivalók

Megosztás: