Romantic Rose Viewhouse

Romantic Rose Viewhouse

Romantic Rose Viewhouse

INFORMÁCIÓK

Cím

Zebegény, Szarvas út 93/2.

Telefon

+36 20 209 4703

E-mail

info@romanticrose.hu

Romantic Rose Viewhouse – Zebegény

A vendégház a Dunakanyar legromantikusabb falucskájának, Zebegénynek az erdejében bújik meg. Ámulatba ejtő a hely szépsége és páratlansága.
Kényelmetekről a mindennel felszerelt konyha és fürdőszoba, panorámás szabadon álló kádas hálószoba és hatalmas terasz gondoskodik, ahol az egész évben fűthető medencéből élvezhetitek a korlátlan, bámulatos kilátást.

Vendégházunkból felejthetetlen panoráma nyílik az egész Dunakanyarra és a hatalmas erdőre, melynek lakói gyakran mutatják meg magukat és köszöntik az ide látogatókat. Ha szeretitek a természetet, a csendet, a madárcsicsergést, vagy felhőtlen pihenésre vágytok egy elképesztően romantikus környezetben, akkor jó helyen jártok.

Romantic Rose Viewhouse – Extra szolgáltatások

Romantikus vacsora a naplementében

Van lehetőség a partner éttermünkből vacsorát rendelni a foglalt napok valamelyikére. Mi minden kelléket biztosítunk, ami egy elegáns és romantikus vacsorához szükséges. A szolgáltatás díja 24.990 Ft (az étel és az egyéb fogyasztás külön fizetendő).  A romantikus hatás kedvéért a vacsorát a naplemente időszakára időzítjük, a vacsora időtartama 1-1.5 óra.

Ez a szolgáltatásunk szezonális jellegű. Áprilistól-októberig (az időjárás függvényében) érhető el. További részletek…

Romantic Rose Viewhouse

Fotó: romanticrose.hu

Welness – Svéd Masszázs

Lehetőségetek van pihentető svéd masszázst igényelni a vendégházban, mobil masszázságyakon. Páros masszázst is igényelhettek. Az időjárástól és az igényektől függően kint a teraszon, illetve bent a klimatizált épületben is lehet kérni a szolgáltatást. További részletek…

Romantic Rose Viewhouse

Fotó: romanticrose.hu

Movie Night (mozi csomag)

3 féle bekészítés közül választhattok, ha szeretnétek egy igazán szórakoztató mozis estét tartani kettesben.  A csomagok minden finomságot tartalmaznak, ami nélkül már elképzelhetetlen a mozizás. További részletek…

Romantic Rose Viewhouse

Fotó: romanticrose.hu

Romantic Rose Viewhouse – galéria

Képek: romanticrose.hu

Település

Térkép

Zebegényi látnivalók

Megosztás: