Nyárfás Birtok

Nyárfás Birtok

Nyárfás Birtok Diósjenő

INFORMÁCIÓK

Cím

Diósjenő, Ivánka major 1.

Telefon

+36 20 368 1099

E-mail

hello@nyarfasbirtok.hu

Nyárfás Birtok – Diósjenő

Budapesttől mindössze 1 órányira, a Börzsöny lábánál, Diósjenő határában, a falutól és a legközelebbi lakóháztól 1 kilométerre található. Vendégházunk egy egyhektáros területen magas nyárfák takarásában bújik meg. A szemközti réten tarka-barka szarvasmarhák és hajnalonta kíváncsi szarvasok, őzek legelésznek. Az erdélyi szakemberek által épített 4 hálószobás faház összesen 10 fő befogadására alkalmas.

A tágas nappaliban vízteres kandalló gondoskodik a melegről és a meghittségről. Két fürdőszoba, jól felszerelt konyha, kerti sütögető-bográcsozó szolgálja a vendégek kényelmét. Az idő kellemes eltöltését az alábbiak biztosítják: kényelmes jakuzzi kilátással a rétre és a Börzsöny lankáira, projektor a közös mozizáshoz, társasjátékok, gyerekjátékok, nyárfára épített kis lombház, több száz darabos könyvtár.

„Igaz szó (Apróbetűs rész): A városi embernek bántóak lehetnek a vidék hangjai és illatai (a szarvasok, tehenek bőgése, madarak csicsergése, kakas kukorékolása, legyek zümmögése, távolban dolgozó traktorok moraja, déli harangszó), vagy éppen a szokatlanul nagy csend.”

Nyárfás Birtok – galéria

Képek: nyarfasbirtok.hu

Település

Térkép

Látnivalók a közelben

Megosztás: