Lujza & Koriander

Lujza & Koriander

Lujza & Koriander Bodza szoba

INFORMÁCIÓK

Cím

2600 Vác, Ady Endre sétány 5.

Telefon

+36 30 019 0664

lujzaeskoriander.hu

E-mail

rooms@lujzaeskoriander.hu

Lujza & Koriander

Talán mondanunk sem kell, de Vácba nagyon könnyű első látásra beleszeretni. A Duna-part, a Főtér hangulata… bizton állítjuk, mindenkit rabul ejt.
Ha még sosem jártatok itt, vagy akár Ti is rendszeresen jártok úgy egy-egy Vácon eltöltött nap után, hogy még mennyi minden program és látnivaló kimaradt, akkor bizony érdemes több napra érkezni és elfelejteni, hogy “na nem baj, majd legközelebb megnézzük”. Ehhez pedig a lehető legtökéletesebb választás a Lujza & Koriander boutique szállása, ahol minden adott ahhoz, hogy egy tökéletes városnézős vagy épp kirándulós nap után kipihenjétek magatokat, érkezzetek akár kettesben, vagy nagyobb családi, baráti társasággal.

Mire számíthattok a Lujza & Korianderben?

⁃ 8 egyedi berendezésű szoba (16 férőhely), és kényelmes franciaágyak várnak benneteket
⁃ a panorámára sem lehet panasz, hiszen 6 szobából a néhány méterre lévő Dunára és a Pilis vonulataira nyílik páratlan kilátás, míg a másik 2 szobából a gondosan kialakított kis belső kertet és a szaunát láthatjátok (csendes oldal)
⁃ finn szauna a belső kertben és hozzá tartozó lounge terasz a teljes feltöltődéshez
⁃ a korlátlan Wi-fi, Netflix és a klíma mind-mind a kényelmeteket szolgálja
⁃ tökéletes brunch reggeli vagy ebéd lehetőség helyben, ha ki sem mozdulnátok (amit egyébként teljesen megértünk). Isteni specialty kávék, vegán finomságok és a Ribizli Édesműhely csodás desszertjei biztosan maradásra késztetnek majd mindenkit
⁃ a Lujza & Koriander a Duna-parton található és a központ is körülbelül 5 perces sétával elérhető
⁃ parkolni zárt parkolóban, közvetlenül a szálláshelyen tudtok
⁃ SZÉP kártyával is tudtok fizetni!

Kirándulás és látnivalók a környéken:

Vác látnivalóit lejjebb találjátok. Amennyiben egy könnyed sétára vágytok a főtéren vagy a sétányon, úgy a Lujza & Koriander tökéletes választás lesz. Távolabbi kirándulóhelyeket is könnyedén meg tudtok látogatni, hiszen a bejárattól néhány méterre található az EuroVelo 6 kerékpáros útvonal, melyen keresztül Nagymaroson és Zebegényen át akár Szobig is eltekerhettek. A szálláshelytől cca. 50 méterre található a Váci Strandfürdő és Uszoda.

Végtelen lehetőség adott egy több napos váci kiruccanáshoz, a Lujza & Koriander pedig egy igazi ékszerdoboz, melyet érdemes kipróbálni!

NTAK regisztrációs szám: MA20011980 – Panzió

Galéria:

ÜZENET A SZÁLLÁSADÓNAK

    Település

    Térkép

    Váci programok

    Látnivalók Vácon

    Megosztás: