Kerge Mókus Vendégház

Kerge Mókus Vendégház

INFORMÁCIÓK

Cím:

2626 Nagymaros , Pipacs köz 9.

Telefon

+36 20 385 2755

E-mail:

eranfoto@gmail.com

Kerge Mókus Vendégház – Nagymaros

Nagymaros mókusai kétségtelenül a legjobb helyet választották lakóhelyül, a Kerge Mókus Vendégház kertjének fáiról kedvükre potyogtathatják a szétrágott mogyoróhéjakat óvatlan vendégeink fejére.
Akinek ez nem elég, egy ugrásra mögöttünk az erdő, ahol a vaddisznók már előre kitaposták nekünk a legjobb kilátóhelyeket. Perceken belül láthatjuk, ahogy vitathatatlanul kanyarodik a Duna, csúcsosodik a szentendrei sziget, emelkedik a Börzsöny és a Pilis is. (Túraútvonal van elég, itt halad el az orszagos kék is.)

Akinek túl sok a felfelé, mehet lefelé is, egy kényelmes 10-15 perces sétával (vagy 2 perc autóval) máris a központban vagyunk, ehetünk, ihatunk, vásárolhatunk, strandolhatunk, de van kajak is, kenu is. Aztán komp is, vonat is, bicikliút is, így mehetünk tovább is. Természetes strandok, hangulatos éttermek, dunaparti sörözők, kisvasutak, kalandparkok, erdei tanösvények, kilátók, várak, vadasparkok.
Aki inkább a házban marad, az se fogja rosszul érezni magát. Vendégházunk egy 40 nm-es alpesi típusú faház, amelynek belső terei idén teljes felújításon estek át. Egy zsákutca utolsó, eldugott háza, átmenő forgalmat szerető vendégeink legnagyobb bánatára.Teljesen felszerelt a konyha, kényelmes a nappali, van egy kis fürdőszoba és két hálószoba (egy kényelmes francia- és egy emeletes ágyas). Kis terasz és kert kilátással, rengeteg tücsökkel, madárral és persze itt vannak a mókusok is.
A parkolótól a házig lépcső vezet fel, kb ötven fok, és ugyanennyi vissza.
Ideális pároknak és páratlanoknak, barátoknak, kis- és nagy gyerekes családoknak, túrázóknak, edzett kerékpározóknak, sokat alvóknak, korán kelőknek. Pótgyerekággyal, nyitható kanapéval szükség esetén tovább bővíthető a barátok, családtagok száma.

Mindenkit szeretettel várunk, segítünk, informálunk, válaszolunk, mesélünk.

Térkép

Település

Látnivalók a környéken