Hétcinke Vendégház Nagymaros

Hétcinke Vendégház

Hétcinke Vendégház Nagymaros

INFORMÁCIÓK

Cím:

Nagymaros

Férőhelyek:

2 szoba, 6 férőhely

SZÉP kártya:

OTP, MKB, K&H

Wi-fi:

Ingyenes

Parkolás:

Ingyenes

Hétcinke Vendégház Nagymaros

Hétcinke Vendégház – családoknak, bringásoknak, túrázóknak

A Hétcinke Vendégház Nagymaros külterületén található, csendes, kertes üdülőövezetben, mely gépkocsival a 12-es főútvonal felől közelíthető meg.
Kerékpáros és hátizsákos túristáknak is ajánljuk a házat. A környéken számos túristaútvonal halad keresztül, a kerékpárosok pedig aszfalton és erdei utakon egyaránt kerekezhetnek. Magunk is bringás család vagyunk, szívesen adunk kerékpáros körökre ötleteket!

Hétcinke Vendégház

Nyáron a Dunán kajakkal, kenuval hatalmas élményeket lehet gyűjteni. Saját túrakajakunkat szívesen adjuk kölcsönbe, de a kenukölcsönzőben minden típusú hajó kölcsönözhető. Horgászni a Dunán, az Ipolyon és a Nagybörzsönyi halastóban is lehet.

A Hétcinke Vendégház 2020 januárjában készült el, egy nyaraló teljeskörű átalakításával. Minden új, minden apró részlet kedves nekünk benne.
A földszinten található a közöségi tér, tágas nappali-étkező, a jól felszerelt konyha és a fürdőszoba-wc.
Az emeleten 2 hálószabát alakítottunk ki, az egyik a Visegrádi várra néz, a másik a Börzsöny gerincére, a Kapuhegy csúcsára.
A házhoz egy tágas terasz csatlakozik kerti bútorokkal. Az udvaron térkővel és fűvel borított szabadidős tér egyaránt található.

2020. őszén a Kisfaludy pályázat segítségével bővültek a szolgáltatásaink. Az udvaron pingpongasztal, csúszda és egy zárt kerékpár tároló is várja vendégeinket. A ház legalsó szintjén pedig egy mosókonyhát alakítottunk ki külön WC-vel.
Gyermekekért 2 éves kor alatt nem kell fizetni, valamint 4 fő fölött a 2 és 12 év közötti gyermekeknek kedvezményes árat biztosítunk!
Házi kedvenceket nem tudunk fogadni.

Várjuk szeretettel a kis- és nagycsaládokat!

NTAK regisztrációs szám: MA20006765 – Vendégház

Képek és forrás: szallas.hu

Galéria:

Település

Térkép

Nagymarosi programok

Közelgő események

Még több nagymarosi vendégház

Látnivalók Nagymaroson

Megosztás: