Gödi Strand

Gödi Strand

INFORMÁCIÓK

Cím

Göd, Összekötő út

Telefon

+ 36 27 532 045

E-mail

termalfurdo@telepulesellato.hu

Gödi Strand

A Gödi Termálfürdő hihetetlenül népszerű a helyi lakosok és a környéken élők körében, a strand télen-nyáron a lehető legjobb választás egy kis kikapcsolódáshoz. A sportolni vágyókra gondolva úszómedence is várja a látogatókat a termálmedence és a gyermekmedence mellett.

Hirdetés

Gödi strand – Medencék

A strand három medencével csalogatja a fürdőzőket. Ez a három a 25 méteres, 34-36 fokos termálmedence, a 25 méteres, 26-28​ fokos strandmedence, és a gyermekmedence, amely idényszerűen üzemel. A gyermekmedence két részből áll, az egyik 50 cm, a másik 30 cm mély, hőmérsékletük 32-34 fok.

A medencék környékén árnyékos és napos részek is találhatók, a strand kellemes kikapcsolódást nyújthat minden korosztály számára. Itt nyugodtan piknikezhetünk, labdázhatunk és olvashatunk, senki nem zavar meg bennünket.

Gödi Termálfürdő – Wellness szolgáltatások

Aki a strandolás mellett wellness szolgáltatásokra vágyik, az örömmel tapasztalhatja, hogy a Gödi Termálfürdő területén szauna is működik. A szauna használati díja előfoglalás esetén 2500 Ft/óra, a megfelelő belépőjegy megfizetés mellett legfeljebb 6 fő használhatja a szaunát egyidejűleg.

A strandon a szauna mellett különféle masszázsszolgáltatásokat is igénybe lehet venni. Gyógymasszőr, shiatsu terapeuta és mentálhigiéniás szakember is várja a vendégeket. (Bejelentkezés: 0630/540-5355)Gödi strand – Büfék és extrák

A strandon hét büfé kínál strandos ételeket, köztük fagyit, hotdogot és lángost, emellett strandkellékes butikok sora várja nyáron a látogatókat. Aki tehát fürdőruhát, úszógumit vagy matracot szeretne beszerezni, megteheti a strand területén is.

A napozóágy bérlése 650Ft/alkalom, a strandolók számára pedig remek hír, hogy Gödön nem kell parkolódíjat fizetni, így a fürdő melletti parkoló használata is díjtalan!

Belépőjegy árak:

Felnőtt napijegy: 1850 Ft

Gyermek, nyugdíjas, diák napijegy:  1300 Ft

Belépő 17 óra utáni időszakra felnőtteknek: 1050 Ft

Belépő 17 óra utáni időszakra gyermek/nyugdíjas/diák: 850 Ft

A szombat éjszakai fürdőzésre a belépőjegy egységesen 1250 Ft.

Göd kártyával rendelkezők és gödi lakosok különféle kedvezményeket vehetnek igénybe.Nyitva tartás:

Nyári nyitva tartás: május 1-től szeptember 30-ig
Hétfőtől vasárnapig: 6.00 – 20.00 óráig

Téli nyitva tartás: október 1-től április 30-ig

Hétfő, szerda, péntek:           6.00 – 20.00 óráig

Kedd, csütörtök: 6.00 – 14.00 óráig

Szombat, vasárnap: 8.00 – 20.00 óráig

Éjszakai fürdőzésre minden szombaton 20:30-24:00 óráig van lehetőség.

Elérhetőség

2132 Göd, Kinizsi utca, Tel: +36-27-532-045 vagy +36-27-532-046

Megközelítés

A fürdőt meg lehet közelíteni busszal, ebben az esetben az 1-es helyi buszjáratról a „Golf pálya” megállónál, a 2-es helyi buszjáratról pedig a „Termál strand” megállónál kell leszállni.

Autóval az M2-es autóút gödi lehajtójától Göd-Újtelepen át, a 2-es főút felsőgödi lámpás kereszteződésétől pedig a Duna utcán át az Ady Endre út végén jobbra kanyarodva juthatunk el a strandhoz. A gödi vasútállomástól az útbaigazító táblák alapján gyalogosan kb. 25 perces sétára található a gödi strand. Kerékpárral kiépített kerékpárúton lehet eljutni a fürdőhöz Alsógöd, Felsőgöd és Újtelep felől.

Szállások

Település

Térkép

Gödi látnivalók

Kapcsolódó írásaink

Tarolt a Dunakanyar Az Év Fürdője 2018 szavazáson!

Ó, igen, nyugodtan mondjátok, hogy elfogultak vagyunk a Dunakanyar fürdőivel kapcsolatban, de szerencsére nagyon sokan vagytok ezzel ti is! Az […]

Vácon vagy Gödön strandolsz inkább idén nyáron?

Létezik egy strandolási anomália a Dunakanyarban, miszerint a váciak inkább Gödön, a gödiek viszont inkább Vácon strandolnak a hőség beköszöntével. […]

6+1 termál-, gyógy- és élményfürdő a Dunakanyarban

6+1 menő fürdő élményfürdő a Dunakanyarban! Ha semmi másra nem vágytok a rekkenő hőségben, mint egy kis úszásra, pihenésre és kikapcsolódásra, […]

Megosztás: