Elegendő csupán egyetlen egyszer megízlelni a zebegényi Füstölgő Sarok BBQ kínálatát, és egy életre elkötelezett hívei maradtok. Faludi Dániel művészi szintre emelte a BBQ fogalmát, fogásai pedig a Füstölgő Sarok megnyitásának pillanatától kezdve egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Érdemes ellátogatni még ma Zebegénybe, hogy mielőbb megkóstolhassátok a hamburgereket, a grill gomolyát, no és persze a BBQ csirkét, sertést vagy éppen marhát.
Füstölgő Sarok BBQ
Örülni fogtok a hírnek, hogy Dániel csakis kifogástalan alapanyagokkal dolgozik, a csirke- és sertéshúst magyar beszállítóktól vásárolja, míg a marhából csakis az ausztrál vagy az amerikai prémium minőséget választja. A szendvicsek, burgerek és tálak mellé grillezett zöldségeket, és gyümölcsöket kóstolhattok, de a belsőségek (szív, máj) sem hiányozhatnak az étlapról.
Ha ismeritek a Gastro-hack csapatát, és jóleső érzés fog el benneteket a Gourmet Fesztivál nevét hallva, akkor már biztosak lehettek benne, hogy jó helyen jártok! Fel a fotelból Dunakanyar, a zebegényi Füstölgő Sarokban már készülnek a spéci BBQ fogások!
Az ilovedunakanyar.hu honlapot üzemeltető Greff Tibor E.V. (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő szabályzatnak:
A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (továbbiakban GDPR) szerint az alábbi tájékoztatást adjuk.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.