ForRest Boutique Cabin Dunabogdány

ForRest Boutique Cabin

ForRest Boutique Cabin, Dunabogdány

INFORMÁCIÓK

Cím

Dunabogdány, Kutyahegyi út 1.

Telefon

+36 30 370 2049

E-mail

forrestboutiquecabin@gmail.com

ForRest Boutique Cabin – Dunabogdány

Erdei vendégház, privát wellness és igloo élmény Dunabogdány eldugott kis zsákutcájában, a Kutyahegyen. Ez a ForRest Boutique Cabin!
Érkezzetek akár kettesben, családdal vagy barátokkal, a pihentető élmény garantáltan nem marad el ezen a madárcsicsergős butik jellegű szálláshelyen. Reggelente pedig egyáltalán nem meglepő látvány itt, ha egy nyuszi beugrál a kertbe.

FÉRŐHELYEK

A szálláshelyen maximum 5 fő fér el kényelmesen. A vendégházban 2+1 hely (egy franciaágy és egy vendégágy), míg a wellness házban 2 férőhely (egy franciaágy) található. A ház nem állatbarát.

ForRest Boutique Cabin, Dunabogdány

Fotó: I Love Dunakanyar

VENDÉGHÁZ

A méretes oszlopokon nyugvó fekete ház önmagában is formabontó vizuális élményt nyújt a dunabogdányi erdő szélén, melyet a hatalmas üvegfelületeken tükröződő égbolt látványa csak tovább fokoz. A letisztult belső tér kifinomult eleganciával és modern technológiai megoldásokkal párosul. Az esti moziélményért a plafonból lenyíló hatalmas LED TV és a hozzá tartozó hangrendszer biztosítja. Az indusztriális külsejű lak 2+1 főnek nyújt kényelmes szállást.

A házban található konyha természetesen mindennel felszerelt. Alap fűszerek, kapszulás Nespresso kávé, isteni bor a hűtőben, hogy csupán néhány dolgot említsünk. Az alap dolgokon kívül pedig lehetőség van extra bekészítések rendelésére is. A tulajdonosok minden elképzelést örömmel segítenek megvalósítani, hogy felejthetetlen legyen az élmény, legyen szó lánykérésről, évfordulóról, vagy csupán egy egyszerű miniszabiról.

ForRest Boutique Cabin, Dunabogdány

Fotó: I Love Dunakanyar

A ház terasza teljesen fedett, zárható és fűthető. Itt kapott helyet a vendégágy és egy hatalmas kád, melyekből évszaktól függetlenül csodálhatjátok a házat körülölelő erdei és dunai panorámát. Amennyiben a tisztálkodást jobb szeretnétek diszkrét körülmények között végezni, úgy zuhanyzós fürdőszoba is található a házban.

ForRest Boutique Cabin – WELLNESS HÁZ

ForRest Boutique Cabin, Dunabogdány

Fotó: I Love Dunakanyar

A plusz 2 fő szálláshelyéül is szolgáló kisebb házban található egy extra kényelmes franciaággyal felszerelt hálószoba, egy erdei panorámás infra szauna, egy hatalmas zuhanyzó és természetesen egy privát mellékhelyiség. A wellness ház mögött, rögtön az erdő szomszédságában kapott helyet az 5 fős jacuzzi, melynek vízét minden vendég után cserélik, ill. egy hatalmas pihenő kanapé, ahol igazán pihentető élmény az erdőt kémlelni.

IGLOO ÉLMÉNY a ForRest Boutique Cabin területén

Különleges élmény elvonulni kicsit a kertben található iglooba, például a kedvenc könyvetekkel, vagy egy-két pohár borral, de a home office is egészen új értelmet nyerhet itt. Ha kicsikkel érkeztek, a gyerekek is biztosan imádni fogják ezt az izgalmas külsejű, átlátszó buborék kuckót. Mivel az igloo fűthető, így hűvösebb idő esetén, vagy éppen este is bátran ücsörögjetek benne és csodáljátok innen a Dunabogdány fölött ragyogó csillagokat.

ÉTKEZÉS

ForRest Boutique Cabin, Dunabogdány

Fotó: I Love Dunakanyar

Reggeli rendelhető a szálláshoz, a közeli éttermekből pedig lehetőség van akár házhozszállításra is, ha úgy döntötök, hogy (érthető okokból) nem mozdulnátok ki a házból.

MEGKÖZELÍTÉS

A szállás Budapesttől 39 km-re, Dunabogdány csendes, kieső részén, a lenyűgöző panorámájú Kutyahegyen található, egy gyakorlatilag forgalommentes zsákutcában. A ház autóval megközelíthető, parkolni a ház mellett tudtok, díjmentesen.

ForRest Boutique Cabin – galéria:

Képek: I Love Dunakanyar

Település

Térkép

Megosztás: