Fagyi.

Fagyi Pont – Vác

INFORMÁCIÓK

Cím

Vác, Deákvári Főtér 1.

Telefon

+36 70 242 1315

E-mail

fagyi.vac@gmail.com

Fagyi. – Vác

Legfontosabb missziónk, hogy valódi összetevőkből valódi kézműves fagylaltokat készítsünk, aroma-, tartósítószer- és színezékmentesen, por helyett tejből és gyümölcsökből.

Mielőtt azonban fagyizót nyitottunk volna, fontosnak tartottuk, hogy elutazzunk Bolognába, ahol megismerkedtünk a fagylaltkészítés mesterségével, és megtanultuk, mitől lesz igazán különleges egy hamisítatlan, igazán izgalmas ízvilágú kézműves fagylalt.

Skanzen – Múzeumok Éjszakája
Hirdetés

Fontos számunkra, hogy megfeleljünk a vásárlói igényeknek, ezért többféle fagyit tartunk, melyet ételérzékenyek is fogyaszthatnak. A cukormentes változatok között mindig van legalább egy tejes és egy tejmentes alapú, de a vegán gombócoknak is a csodájára járnak. Gluténmentes változattal szintén készülünk vendégeink számára, ám fontos kiemelni, hogy teljes gluténmentességet nem tudunk garantálni.Mi sem bizonyítja jobban, hogy számunkra fontosak a vásárlóink, mint az, hogy egy kívánságlistánk is van, ahol szívesen fogadjuk az új ötleteket, és tippeket. Igyekszünk rugalmasak és kreatívak lenni, emellett elsődleges számunkra, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozzunk, olasz receptúra szerint, magyar alapanyagokkal.

Megéri hozzánk betérni, és biztosak vagyunk benne, hogy egy ilyen fagyi-élmény után máskor is találkozunk majd!

Település

Térkép

Váci programok

Váci szállások

Váci látnivalók

Megosztás: