Erdei Villa Dobogókő

INFORMÁCIÓK

Cím:

Dobogókő, Pihenő sétány 6.

Gyermekbarát:

Bababarát szálláshely

Ellátás:

Saját étterem

Wi-fi:

Ingyenes

Parkolás:

Ingyenes

Erdei Villa Dobogókő

Családoknak is ideális

Az Erdei Villa a 700 méter magas Dobogókői hegycsúcson helyezkedik el, egy körbekerített park közepén erdők által övezve.
Családi ház stílusában épült épület 3 különálló apartmannal, közös nappalival és közös étkező konyhával, kerti bútoros terasszal, hatalmas zöld kerttel rendelkezik. Házirendünk szerint főzni és ételt készíteni nem lehet a közös konyhatérben, tehát a konyha az éttermünkben elkészített ételek fogyasztására használható, gyerekek érdekében melegítésre alkalmas, de nyugodtan elkészítheti teáját, kávéját, a hűtőben tárolhatja ételét italát.

A villa az egyéni vendégeken túl ideális a baráti családi összejövetelekre, mert míg minden családnak-párnak megvan a saját elkülönült apartmanja, ezáltal az intimitása, ugyanakkor a közös nappali-étkező-terasz lehetőséget biztosít az együttlétre.
30 féle program lehetőséget kínálunk. 7 élmény és termál fürdő van a közelünkben, e mellett a Dunakanyar közelsége, valamint Esztergom VisegrádSzentendre szomszédsága ad bőven szépséget és programot a nálunk üdülőknek.
Vendégeink kedvezményesen étkezhetnek Dobogókő legkedveltebb éttermében a Platán panzióban.

Település

Térkép

Még több szállás a környéken

Megosztás: