Csicsergő Vendégház

Csicsergő Vendégház

Csicsergő Vendégház Nagymaros

INFORMÁCIÓK

Cím

Nagymaros, Kóspallagi út 24/a.

Szép Kártya

OTP

Wellness

Dézsafürdő

Gasztronómia

Grillezési lehetőség

Wifi

Ingyenes

Parkolás

Ingyenes

Csicsergő Vendégház – Nagymaros

Vendégházunk a Dunakanyar szívében, Nagymaros külterületén egy csendes és nyugodt völgyben található.

A Csicsergő Vendégházat közösen a családommal álmodtuk meg, amit később együtt hoztunk létre, így mindenkinek az ötlete és stílusa érezhető benne. A célunk egy hangulatos és kényelmes szállás megalkotása volt, melyben színeket, tágas tereket álmodtunk meg, a vintage stílust pedig modern elemekkel kombináltuk, hogy minden vendégünk otthon érezhesse magát.

Hirdetés

Csicsergő Vendégház felszereltsége:

  • Felszerelt konyha és fürdőszoba
  • Dézsafürdő
  • Főzési és sütögetési lehetőség a kertben
  • Hangulatos és kényelmes

Hangulatos és kényelmes szállás

A vendégházunk 4+2 fő befogadására alkalmas, két hálószoba található benne, illetve egy nappali kihúzható kanapéval. A konyha és a fürdőszoba teljesen felszerelt. A hidegebb hónapokban fűtéssel és fatüzelésű cserépkályhával várjuk a pihenni vágyókat.

A kertben dézsafürdő, illetve főzési és sütögetési lehetőség is biztosított, továbbhaladva a kert végében pedig megpillanthatjuk az erdőt és a kis csordogáló patakot, amelyek még közelebb hozzák a természet adta lehetőségeket.

Csendes és nyugodt völgyben

Tökéletes kikapcsolódás, közel a Dunához, távol a város zajától, mégis Nagymaros csupán 10 percre, Budapest pedig 50 percre található a vendégháztól. A közelben kerékpárút, éttermek, rengeteg erdei túraútvonal, valamint lovaglási, horgászati lehetőség, illetve a helyszínen kerékpár és kenu is biztosított. 

Csicsergő Vendégház – galéria:

Település

Térkép

Közelgő események

Látnivalók Nagymaroson

Megosztás: