Csattogó-völgy

Csattogó-völgy, Verőce

INFORMÁCIÓK

Cím

Verőce

Telefon

+36 30 329 8294

E-mail

info@csattogovolgy.hu

Csattogó-völgy, Verőce

A Csattogó-völgy gyermektáboroknak, erdei iskolai programoknak, szabadidős- és sporttevékenységeknek, gasztroélményeknek, horgászprogramoknak ad otthont télen-nyáron, emellett szállásbérlésre is lehetőségünk nyílik. Teniszpálya, kalandpark és napkollektorral fűthető medence várja a vendégeket, akik a Dunakanyar egyik legszebb részén, Verőce közelében szeretnének kikapcsolódni.

Tickless 2024
Hirdetés

Verőce – Erdei Iskola Program

A Közösségi Alkotóház három különálló, illetve egybenyitható helyiségből áll. Kiválóan alkalmas erdei iskolai programokhoz, kézműves táborokhoz, esküvőkhöz, és családi ünnepekhez. A tábor feletti erdőben, két fedett, erdei szabadtéri tanterem található, amely nyári táboroknak és különféle foglalkozásoknak ad helyet.

A környéken kilenc tűzrakóhely, egy kemencés rendezvényterasz, és egy grillterasz áll rendelkezésre, de bográcsozásra is van lehetőség, igény szerint. A kemencés, a grill- és a bográcsos ételek kedvelői biztosan nem fognak csalódni, hiszen igazi ízletes, fűszeres ételeket kóstolhatnak.

Csattogó-völgy – Programok

A verőcei völgyben egy dupla, salakos teniszpálya, egy 15×8 méteres, feszített víztükrű, napkollektorral fűthető medence, egy 10 akadályos magaslati kötélpálya lecsúszópályával, és mászófával, egy fajátszótér, illetve egy kosárlabdapálya várja az aktív kikapcsolódás kedvelőit. Akik családdal érkeznek, azok számára a Csattogó-völgyi Horgásztó is izgalmas élményeket tartogat.A helyszínen ping-pong asztalok, foci, kosár-, és kézilabda, ping-pong szett, tollas szett, és társasjáték teszi még színesebbé a kikapcsolódást.

Csattogó-völgy – Szálláshelyek

A Csattogó-völgyben szállásfoglalásra magánszemélyeknek, cégeknek és iskoláknak is van lehetősége. A faházak (160 férőhely), apartmanok (28-40 férőhely), új faházak (41 férőhely) és a Szarvas-lak (34-44 férőhely) árazása gyermekek (4-16 év), és felnőttek számára eltérő, a szállás foglalható reggelivel, félpanziós, illetve teljes panziós ellátással.

A szállásfoglalás online történik, űrlap kitöltésével.

A fedett szállások mellett egy autóskemping várja azon vendégeit, akik szívesebben hozzák otthonról a kényelmet.

Nyitva tartás

Okt. 15 – ápr. 15. (hétköznap: 9-15-ig)

Ápr. 15 – okt. 15-ig (hétköznap : 8-18-ig)

Elérhetőségek

Cím: Verőce, Csattogó-völgy (Postacím: 2623 Kismaros, Pf. 28.)

Telefon/fax: 06 (27) 581-290

Mobil: 06 (30) 329-8294

Kirándulás a Csattogó-völgy környékén

A Csattogó-völgy környékén kiváló túraútvonalak futnak. Bejárhatjuk a Börzsöny legszebb részeit, felfedezhetjük a Kismarosról induló Királyréti Erdei Vasúttal a Morgó-patak völgyét, a Királyréti tanösvényt, és a Csóványosi-kilátót is. Nagymaros és Vác izgalmas úti cél lehet a városnézés szerelmeseinek. Vácon kihagyhatatlan látnivaló a diadalív, a Ligeti-tó környéke és a Fehérek temploma, Nagymaroson pedig kiváló a dunai szabadstrand, ahonnan bámulatos visegrádi panoráma tárul elénk.Kerékpárral a Duna bal partján az EuroVelo 6-os kerékpárúton haladhatunk, de az evezés is különleges élmény a Dunán. Horgászáshoz Nőtincs, Diósjenő, Vác, és Törökmező kiváló célpont, akik pedig hajózni szeretnek, azok a MAHART PassNave kirándulóhajó járatain élvezhetik a friss dunai levegőt.

Megközelítés

A Csattogó-völgy Budapesttől 1 órára, Váctól 18 percre, míg Verőcétől 5 percre van autóval.

Kiemelt kép: ujbudaialma.hu

Település

Térkép

Verőcei programok

Jacuzzi banner
Hirdetés

Látnivalók Verőcén

Megosztás: