Batz Manufaktúra

Batz – manufaktúra

KIKNEK KÉSZÍTJÜK A GONDOS MUNKÁVAL ELŐÁLLÍTOTT BATZ LÁBBELIKET ÉS EGYEDI TALPBETÉTEKET?

Mindenkinek, akinek fontos a kényelem és az, hogy egész nap jól érezze magát a bőrében. Legyen szó papucsról, utcai cipőről, szandálról, női vagy férfi lábbeliről vagy akár talpbetétről, célunk ugyanaz, megkönnyíteni vásárlóink hétköznapjait azáltal, hogy a Batz lábbelikbe bújva könnyebbnek érezzenek minden egyes lépést és minden egyes napot.

Manufaktúránk legfontosabb küldetése, hogy válogatott minőségű alapanyagokból, magas színvonalon, képzett szakemberek által, jó minőségű, tartós kényelmi lábbeliket és talpbetéteket gyártsunk és forgalmazzunk. A modellek gyártása szigorúan ellenőrzött körülmények közt zajlik, ahol egy lábbeli készítése legalább 30-50 munkafolyamatból áll. Egyedi talpbetéteinket 3D-s tervező programban, minőségi alapanyagok felhasználásával állítjuk elő, egyéni igények alapján. A Batz időtálló lábbelik, prémium minőségű bőrből, gondos kézi varrással, hőlégkamrás formarögzítéssel készülnek. A különösen kényelmes viselet fontos követelménye az anatómiai kialakítás.

MIT JELENT EZ PONTOSAN?

Nagyon röviden: a láb anatómiáját követő eljárás. A lábfejhez igazított speciális kialakítás figyelembe veszi és követi lábunk anatómiáját, szem előtt tartva a csontozatok, szalagok, izomzatok ideális helyzetének együttes jellemzőit. Az anatómiai kialakítás során igazodunk az adott sarokmagassághoz és gondoskodunk a láb boltozatainak megfelelő alátámasztásáról. A Batznál egy lapos sarkú papucsnál ez azt jelenti, hogy a boltozatemelők magasabbak, míg a magasabb sarokmagasságú papucsoknál a boltozatok viszont alacsonyabbak és elnyújtottabbak. A Batz lábbelik így biztosítják a mindennapi kényelmet, a mozgásszervi egészség megőrzése mellett.

BATZ MANUFAKTÚRA – GALÉRIA

Település

Térkép

Látnivalók a közelben

Megosztás: