Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Túra Szlovákiában, a Burdára

június 16 09:00 14:00

Túra Szlovákiában, a Burdára
Fotó: CsillaGtúrák Facebook

Ha szeretnéd látni a Dunakanyart a Szlovák oldalról is, gyere velem és barangoljuk be együtt a Helembai-hegység, és a Kovácspataki-sziklák környékét, vagyis a Burdát!

A nyár érkezését egy különleges kirándulással ünnepeljük! Gyertek velem Szlovákiába, és nézzünk körül a Duna túloldalán, fedezzük fel együtt a Dunkanyar szépségét Esztergom túloldaláról!

Egy olyan gyalogtúrát terveztem Nektek, ami több kilátóponthoz vezet, miközben patakokkal, gyönyörű túra útvpnalakkal, és a szlovák oldal sajátosságaival is megismerkedhettek.

Skanzen – Múzeumok Éjszakája
Hirdetés

Távolság: 13 km, 540 m szintemelkedéssel.

Nehézségi fokozat: ⭐⭐⭐⭐ (hosszabb, egész napos kirándulás 300-400 m szintemelkedéssel, helyenként nehezebben járható szakaszokkal) Kezdő túrázókat is szeretettel várok, akik próbára tennék magukat egy egész napos túraprogramon. Gyerekeket is szeretettel várok 6 éves kor felett.

Utazás: telekocsival! Ezzel kapcsolatban minden jelentkező részére küldök tájékoztatást, és köszönöm ha előre jelzed amennyiben nem tudsz autóval érkezni.

Részvételi díj: felnőtteknek 4 000 Ft, gyerekeknek: 2 000 Ft

Barangoló kártya tulajdonosok részére felnőtteknek 3 000 Ft, gyerekeknek 1 500 Ft. Az ár tartalmazza: a túravezetést és szervezést az MTSZ által minősített bronzjelvényes túravezetővel.

A túrára korlátozott számban lehet jelentkezni, az alábbi oldalon található jelentkezési lapon:
https://csillagturak.hu/tura-a-szlovakiai-burdara/

A jelentkezést követően e-mailen kapsz visszaigazolást és információt a részvételi díj befizetésével és a lemondási lehetőségekkel kapcsolatban.

A jelentkezéssel elfogadod, hogy a túrán saját felelősségre veszel részt. Az időjárás és a terepviszonyok függvényében a program vagy az útvonal módosításának jogát fenntartom!

A jelentkezők részére a részletes programról és minden tudnivalóról az indulás előtt 2 nappal küldök e-mailes tájékoztatót!

Kalandra fel!

Facebook esemény: KATT IDE.

View Szervező Website

Helemba, 943 66 Szlovákia + Google Térkép
Megosztás: