Sajdik Nap, Vác

Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sajdik Nap, Vác

július 22 10:00 18:00

Sajdik Gyűjtemény, Vác
Fotó: Sajdik Gyűjtemény

SAJDIK-NAP  – 1 éves a Sajdik Gyűjtemény

10-12 óra: CSALÁDI ALKOTÓI MŰHELY: kísérletezés a Sajdik Ferenc által alkalmazott „vegyes technikával”. Szottfried Zsófia kicsiket és nagyokat is bevezet a különleges módszer rejtelmeibe.

13, 14, 15 óra: ingyenes tárlatvezetések

Állás
Hirdetés

16 óra: RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGERingyenes gyermekkoncert A zenekar “hordozható” tengerparti koncertjén Bori színes bábjaival kelti életre a vidám, táncos mesedalokat. Csíkos ruhás Pizsamátor-kalózókkal indulunk világkörüli útra, a kikötőből felsétálunk a Kukutyini várba, a Hosszúfejű királyfi lakodalmába.

Belopakodunk a Citrom Cirkusz sátrába, stranddiszkózunk a Laton-laton Balaton partján, sőt, hajónkról űrhajóra váltunk és felrepülünk a Pörgettyű nevű kisbolygóra is, ahol az Űrcsűrben táncolunk az Űrdöngölőkkel és más Csodabogarakkal. A Fonogram-díjas zenekar bulis, tavaszi dalai igazi családi táncoldába hívják a gyerekeket és a felnőtteket.

Rutkai Bori – ének

Darvas Kristóf – zongora

Nemes Janó – szaxofon, fuvola

Szerető Dániel – basszusgitár

Németh Csaba – dob

18 óra: RÁSKÓ ESZTER STAND-UP COMEDY ESTJE

Jegyár: 3500 Ft

Ráskó Eszter pszichológus, szexuálpszichológus, HR manager, Szabolcs megye önjelölt üdvöskéje, megrögzött élménykereső, enyhén narcisztikus és szociálisan túl kompatibilis személy. Édesanya. A Dumaszínház társulatának tagja. Stresszhelyzetben számos esetben mutatja Tourette szindróma jeleit, gátlástalansággal vegyes figyelmetlensége gyakran sodorja olyan helyzetekbe, melyekből csak órákig tartó sms-ezéssel tudja kivágni magát. A szinti pop, a trash és Phil Collins megrögzött rajongója, a társas interakciók szibillája, illetve a birtokos jelzős szószerkezetek ásza. Általában ő mondja, hogy rabló támadás, mert az ő hangja mélyebb. 

A műsor hossza: kb. 40 perc

Fénykép és hangfelvétel-készítés nem engedélyezett.

Sajdik Ferenc Gyűjtemény Vác
Fotó: visitvac.hu
Köztársaság út 19
Vác, 2600 Magyarország
+ Google Térkép
Megosztás: