Mini Svét – Rosinante

Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

Mini Svét – Rosinante

március 25 Egész nap

Mini SVÉT 2023, Szigetmonostor
Fotó: rosinante.hu

A Rosinante Fogadó*** és a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) egyik legszerethetőbb programja a tavaszváró MINI SVÉT. Színes-illatos, vidám kavalkádra invitáljuk a vidéki gasztronómia szerelmeseit. Egy olyan rendezvényre, ahol karnyújtásnyira lesznek a séfek a kóstolgatóktól, ők maguk tálalják a vendégek előtt az ételeket, így könnyen szóba elegyedhetünk velük, a merészebbek meg is simogathatják kedvenc éttermük konyhafőnökeit.

Hirdetés

Idén március 25-re esik a nagy nap, amikor megnyílik a Rosinante kapuja, és elindítjuk a tavaszi szezont együtt kedvenc szakács kollégáinkkal.

Az idei gasztro randevún a Kistücsök (Jáhni László), a Nomád (Balogh Bari), a Macok (Macsinka János), A Séf és a Kertész (Horváth Gábor) lesznek a hagyományosan visszatérő vendég éttermek, a házigazda Rosinante (Ódor Gergő) mellett.Két újdonsággal is készülünk, a SVÉT elnöke Ruprecht László és Ádám Csaba a lajoskomáromi Páskom 1802 gasztroműhely séfjeinek ételeit is megkóstolhatják a Rosinante-ba látogatók, és a desszert fronton nagy közönség kedvenc Harrer Cukrászda és Csokoládéműhely is velünk ünnepel, így a mindig mosolygós Harrer Beával is találkozhatnak a sütik és kézműves csokoládék kedvelői.

Meglepetésként a győri Búzakék Pékség (Takács Gábor) barátunk croissant variációkkal és vadkovászos péktermékekkel mutatkozik be a Svét követőinek.

Az éttermek kóstolóadagokkal készülnek, így lehetőség lesz többfélét is kipróbálni.

Ingyenes
Rosinante Fogadó
Szigetmonostor, 2015 Magyarország
+ Google Térkép
Megosztás: