Levendulaszüret a Kevélyhegyi Levendulamezőn

Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

Levendulaszüret a Kevélyhegyi Levendulamezőn

június 18 09:00 július 3 20:00

Levendulaszüret a Kevélyhegyi Levendulamezőn
Fotó: I Love Dunakanyar

Levendulaszüret 2022.

Nyitva tartás: Minden nap 9.00-20.00 óra között.

Belépőjegy: 1000 Ft.18 év alatt és aratótáskát vásárlóknak nincs belépőjegy!

A levendula csak a tőlünk vásárolt papírtáskába szedhető.

Áraink: Kis zsák: 1500 Ft Nagy zsák: 4200 Ft

A metszőolló letéti díja: 1000 Ft, ami visszajár, amikor visszakapjuk. Saját vágóeszköz használata is megengedett, a készlet erejéig szükség szerint kölcsönözhetőmetszőolló.

Hirdetés

A levendula csak vágóeszközzel és minimum 20-25 cm-es szárral szedhető. A kutyusok pórázon a levendulamező fő útjain körbevezethetők, a virágok közé csak az arra kijelölt területre vihetők be.

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel érkezőknek:Árpád híd Autóbusz-állomásról induló 840-es járattal 20-30 perc utazással érhető el Pilisborosjenő. A végállomástól (autóbusz-forduló) a Dózsa György út-Prohászka Ottokár úton egyenesen haladva jutunk el a Levendulamezőig 6-10 perces sétával.

Autóval: Budapest felől a 10-es főúton az Ürömi körforgalomnál a 2. kijáraton az Ürömi út irányába haladva, majd Ürömön a lámpás kereszteződésnél balra – Pilisborosjenő felé tovább haladva, annak fő útjain végig haladva, egyenesen a levendulamezőhöz érkezünk.

Parkolni a kijelölt parkolóban lehet, igény szerint újabb parkoló megnyitása segíti a kényelmes parkolást. Mindenkit kérünk, hogy a játszótér, óvoda, bölcsőde után található kijelölt parkolót használja, ne okozzunk fennakadást a környéken lakók számára. Ezt előre is megköszönjük!

A profi fotósok számára a korábbi évekhez hasonlóan a szüret előtti napokban fotós helyszínt biztosítunk. A fotózás időpont foglalásával vehető igénybe. Időpontot foglalni a honlapunkon lehet. Sokan kérdezik, hogy a szüretelő, látogató vendégek fotózhatnak-e mobiltelefonnal, fényképezőgéppel? Természetesen IGEN!

Szeretettel várunk minden levendulát szedni vágyót, kikapcsolódást, feltöltődést keresőt egy hangulatos, pihentető, nyugodt időtöltésre a természet lágy ölén a Kevélyhegyi Levendulamezőn.

Facebook: Katt ide

Levendulaszüret a Kevélyhegyi Levendulamezőn
Fotó: I Love Dunakanyar
Pilisborosjenő, 2097 Magyarország + Google Térkép
Megosztás: