Kékevező Fesztivál 2019.

Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kékevező Fesztivál 2019.

2019-07-12 - 19:00 - 2019-07-14 - 12:00

Ingyenes
Kékevező fesztivál

Hogy miért kék?

Az ötletet a Kék Duna és a PirosLábos Fesztivál adta. A horányi piactéren és a szabadstrandon zajlik az esemény évről évre, ki-kilátogatva a legendás Meteor Erdei Telep hűs fái alá. Emlékezetes fesztiválnap volt eddig is, most mégis próbálkozunk valami újjal. A cél az – egy-két éven belül – hogy megmutassuk, milyen jó Horányban nyaralni, élni, de legalább egy jó hétvégét eltölteni. Be szeretnénk mutatni a jellegzetes helyeket, időtöltési lehetőségeket.

Pénteki programok:

Már pénteken, július 12-én este kezdődik az idei fesztivál a Torony Étteremnél. Kárász Eszter franciasanzon-estje Padam címmel, és a Sáfrán Jam kocsmazenélése kerül itt megrendezésre.

Kékevező Fesztivál

Fotó: Kovács Attila

Szombati programok:

Szombaton korán reggel indul a nap gátfutással, amit a helyi Kacagva Kocogók szerveznek. Ezzel egy időben kezdetét veszi a horgászverseny! Jelentkezni csak érvényes engedéllyel, napijeggyel lehet! A piactéren nyit a vásár, ahol a megszokott gasztronómiai kínálat mellett, a helyi kistermelők, kézművesek kínálják portékáikat. Három alkalommal is megjelenik a Trapp Top Flotta, hogy gólyalábas ramazurit csapjon, be lehet szállni közösségi dobolásba a Riegel Cajon jóvoltából. Délután jönnek a senior és a junior táncosok, este utcabált szervezünk Bebe és zenészbarátai segítségével. A késő esti talpalávalót a Cascade Music Jam biztosítja.

Az idén is lesz vezetés az Erdei Telep enyhet adó fái alatt, sőt a legmelegebb órán bábszínházban nézhetik meg a családok Mamlasz király történetét az árnyasban. Kevesebb az árnyék, de barátságos jószágok fogadják a vendégeket a Pusztamonostori Birkás tanyán, ahol tradicionális falatokkal is várnak minket ebédre. Mindeközben, a parton folyamatosan zajlanak a szabadidős programok. Ki lehet próbálni vízisport egyesületünk összes hajóját, sárkányhajókat, lehet nevezni strand-röplabda bajnokságra. Este szúnyogűző tábortűz is lesz a megfáradt strandolóknak.

Kékevező Fesztivál - Horány

Vasárnapi programok:

Vasárnap reggel morzsa party, avagy korhely reggeli lesz több helyszínen is. Nyit a piac, ham and eggs a Torony étteremben, és „Jó a fasírt!” jeligére hagyományos horányi reggeli, halk zeneszóval az Attila Büfében.

Töltsék az időt Horányban! Ezt egy applikációval is segítjük, hogy minél több helyre eljuthassanak.

Részletek

Kezdés:
2019-07-12 - 19:00
Vége:
2019-07-14 - 12:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/364081834252730/

Helyszín

Szigetmonostor
Szigetmonostor, 2015 + Google Térkép

Szervező

Kékevező Fesztivál
E-mail:
peterbolyan@gmail.com