III. Szeláví! Fesztivál – Pilisborosjenő

Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

III. Szeláví! Fesztivál – Pilisborosjenő

június 2 16:30 június 4 22:00

Szeláví! Fesztivál, Pilisborosjenő
Fotó: Szeláví! Fesztivál

Gyertek és ünnepeljük együtt az élet apró örömeit, koccintsunk a naplementére és dúdoljuk együtt kedvenc dallamainkat! Pilisborosjenőre mi hozzuk a legtáncosabb ritmusokat, ti pedig a legjobb barátaitokat! 

Szeláví! Szabadság, öröm, fesztelenség, kikapcsolódás, együttlét. Ez az élet. A legtöbben már alig várjuk, hogy újra felhőtlen pillanatokat élhessünk át. Közösen kikapcsolódhassunk, meghallgassunk egy jó koncertet, vagy épp gondtalanul piknikezhessünk a szabad ég alatt egy finom palack bor társaságában.

Hirdetés

2023-ban a Viprodukció Fesztiváliroda szervezésében folytatódik a családias hangulatú kisfesztivál, amely elsősorban a természet és a művészet szeretetére épít. Zene, irodalom, tánc és gyermekprogramok, gasztronómia és iparművészeti vásár. Ezek mind összetevői a Szeláví! Fesztiválnak, amit ezúttal a az Egri vár másolatánál, a Pilisi Parkerdő közvetlen ölelésében rendezünk meg.

Szeláví! Fesztivál, Pilisborosjenő
Fotó: Szeláví! Fesztivál

Részletes program a honlapunkon.
Aki pedig szeretne jegyet, bérletet váltani, az keresse fel a Tixa oldalát.

Helyszín: Pilisborosjenő, Egri vár másolata
Időpont: 2023. 06. 2-4.

Indítsuk együtt a fesztiválszezont! Szeretettel várunk mindenkit egy búfelejtő, örömteljes, könnyed késő-tavaszi hétvégére. Ünnepeljük együtt az élet apró örömeit! Szeláví!

Pilisborosjenő, 2097 Magyarország + Google Térkép
Megosztás: