Honeybeast // Vác – Madách Imre Művelődési Központ

Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

Honeybeast // Vác – Madách Imre Művelődési Központ

március 26 19:00 23:00

Honeybeast koncert Vác 2022
Fotó: Madách Imre Művelődési Központ Facebook

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadára, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni, ezzel szélesítve a szórakoztatónak mondott műfaj határait.

A Symphoney és a Legyen tánc! turné, a zenekar klasszikus zenészekkel ill. a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével színpadra álmodott valamennyi előadása teltházak előtt bizonyította, hogy a Honeybeast mára a honi könnyűzenei színtér legfontosabb zenekarai közé emelkedett.

Hirdetés

Közel másfél év kihagyás, de egy koncertekben már bővelkedő nyár után, 2021 őszén a zenekar újból turnéra indul. A helyszínek ismét a jól ismert koncerttermek és művelődési házak, amelyek színpadán most csak a Honeybeast áll majd a reflektorfényben és a már megszokott, lenyűgöző színpadi látvány mellett, ezúttal önálló koncerteket ad.

A jól ismert dalok így puszta valójukban mutatják meg, hogy a Honeybeast fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, fegyelmezett és játékos vagy színesen harsány, akár a cirkusz. A turné valamennyi állomását Dallos Bogi koncertje teszi igazi egész estés szórakozássá.Részletek hamarosan!Az esemény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Jegyvásárláshttps://tixa.hu/Honeybeast_Vac

(27) 316 – 411

View Szervező Website

Vác, 2600 Magyarország
Megosztás:

Összehasonlítás