Esztergomi Adventi Vásár – programok

Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Esztergomi Adventi Vásár – programok

2023-12-01 2023-12-24

Esztergomi Adventi Vásár 2023
Fotó: Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft.

December 1-jén nyitja meg kapuit az Esztergomi Adventi Vásár, ahol a korábbi évek megszokott helyszínéhez – a Széchenyi térhez – a Simor János sétálóutca is csatlakozik, így valódi adventi városi körséta fogad majd benneteket a történelmi belvárosban.

Esztergomi Adventi Vásár 2023
Fotó: Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft.

December 1-től január 7-ig a Széchenyi téren közel félezer négyzetméteres műjégpályával és kölcsönzővel várnak minden nap, és a jeges sportokat kedvelők számára külön eseménnyel is készülnek, hiszen jéghoki, curling bemutatónap és jégtánc show is színesíti a programkínálatot. A fiatalabb korosztályra is gondolva minden péntek este DJ-vel fűszerezett zenei jégpartyt szerveznek, de emellett további 50 adventi programmal várnak a városban egészen december 24-ig.

Esztergomi Adventi Vásár 2023 jégpálya
Fotó: Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft.

A négy ünnepi hétvége alatt további számos ingyenes koncerttel és előadással készülnek, többek között az Operett-Musical Voices Társulat a Karácsonyi Angyalok című előadását hozza el, fellép a Duka Jazz Session és a Jazzformers, míg a helyi óvodások és iskolások karácsonyi műsorral kedveskednek.  Idei évben kiemelt figyelmet kapnak a gyerekek a programkínálatban, hiszen Alma Együttes, a Kiskalász Zenekar, Kovácsovics Fruzsina, valamint Masni és Pocó koncertjei várják a családot!

Lilla Roadblock 2024. február
Hirdetés
Ingyenes
Esztergom, 2500 Magyarország
Megosztás: