Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Dunacsúszás 2024 – Nagymaros

július 13 14:00 17:00

DunaCsúszás 2024
Fotó: Dunacsúszás

Negyedik Dunacsúszás Nagymarostól Verőcéig!

Gyere felfújható gumikacsával, unikornissal, gumibelsővel, vagy bármilyen olyan eszközzel, amivel lecsoroghatunk a Dunán a Verőcei strandig. Az ereszkedést megszakítjuk egy homokszigeten felállított frissítőállomással, hogy aztán folytathassuk az utat.

Hirdetés

Az esemény végeztével minden résztvevőt fergeteges tészta partival várunk a Verőcei strandon ,hogy az elúsztatott kalóriákat visszapótoljuk. Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk, lépj velünk kapcsolatba a hivatalos FB oldalunkon.

A rendezvény rajtközpontja Nagymaroson a strandon található, de a városon belül korlátozottan állnak rendelkezésre parkolóhelyek. Ezért kérjük, hogy Nagymaros előtt a sportpályán parkoljatok, ahonnan bérelt busszal szállítunk mindenkit a rajt területre. A csúszás után a busz Verőce és a parkoló (Nagymaros sportpálya) között szállít utasokat.

Érdemes előbb jönni, mert a regisztráció és az eszköz felfújása is időt vesz igénybe. A strand területén található halas, fagyis és lehet napozni is a rajt időpontig.

Idén is lesznek kompresszorok és pumpák is, de több száz felfújható eszköz is, amihez idő és kapacitás kell. Ezért kérjük, aki tud hozzon pumpát!

A regisztrációs pultnál le lehet adni a csomagokat, amelyeket át szállítunk Verőcére a cél területre. A csomagmegőrzés és szállítás nem értékmegőrzés, kérjük ezt vegyétek figyelembe a csomagok leadásánál.

A csúszás útvonalán egy homokszigeten (vízállástól függően) állítunk fel egy frissírőpontot, ahol űdítőt, alkoholmentes sört, pogácsát tudtok majd magatokhoz venni frissítésként. A célban Verőcén minden becsúszót  paradicsomos tésztával várunk.

Rajt: július 13. szombat – Nagymaros 14:00

NEVEZÉSI DÍJ: 8900 FT/FŐ
HELYSZÍNI NEVEZÉSRE NINCS LEHETŐSÉG.
GYERMEKEKNEK A NEVEZÉS 100 CM-ES MAGASSÁGTÓL LEHETSÉGES.

ELFOGADOTT ESZKÖZÖK:

GUMIMATRAC, GUMIBELSŐ, FELFÚJHATÓ FIGURÁK, SUP, STB. EGYEDI ESZKÖZÖKNÉL A RENDEZŐK KÜLÖN ENGEDÉLYE SZÜKSÉGES.

A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA MELLÉNY VISELÉSE KÖTELEZŐ.

REGISZTRÁCIÓ ÉS MELLÉNYÁTVÉTEL 11:00-TÓL

Forrás: dunacsuszas.hu

Pop Tiny House
Hirdetés
8900Ft
Nagymaros, 2626 Magyarország
Megosztás: