Domokos László – Székely stand up – Vác

Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Domokos László – Székely stand up – Vác

2021-12-16 19:00 20:00

Domokos László - Székely stand up - Vác
Fotó: Csányi Sándor hivatalos Facebook

A Csányi Sándor Produkció bemutatja: Domokos László – Székely stand up”

A székely lélek anatómiáját boncolgatom tipikus székely humorral, az előadásban családi történetek, megtörtént események és rablómesék váltogatják egymást. Ha minden jól megy, akkor egy órára elutazunk gyerekkorom helyszíneire: Csíkba, Komondóra, a Gyímesekbe, s ha nem vigyáznak, fenn alszunk a Hargitán, ahol a medve tényleg nem játék.”

Jegyvásárlás és további információ: https://www.csanyisandor.hu/domokos-laszlo

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előadásaink a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően, védettségi igazolvány nélkül, az adott intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók.

Hirdetés


Kérjük minden esetben ellenőrizze az előadás helyszínéül szolgáló intézmény aktuálisan érvényben lévő intézkedéseit, melyek az itt felsorolt általános információktól eltérhetnek!

A nézőtéren és a közönségforgalmi területeken a maszk használatával kapcsolatban minden esetben alkalmazkodunk az adott intézmény vezetősége által meghatározott intézkedésekhez.

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Dr. Csányi László krt. 63.
Vác, 2600 Magyarország
+36 27 316 – 411
View Helyszín Website
Megosztás:

Összehasonlítás