Adventi élménynap a Lupán

Dunakanyar programajánló

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Adventi élménynap a Lupán

2021-11-28 10:00 15:00

Lupa advent
Fotó: Lupa Tó Official Facebook

Advent első vasárnapján (November 28.) 10:00 és 15:00 között színes programokkal kerül megrendezésre hagyományteremtő jelleggel az első Adventi élménynap a Lupa Beachen. Várunk szeretettel kicsiket és nagyokat egyaránt egy kellemes, karácsonyi hangulatú szabadtéri programra forró csokival és teával, forralt borral és további finomságokkal, kézműves vásárral.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

(A belépéshez védettségi igazolványt nem kérünk, de a maszk használata javasolt, zárt térben pedig kötelező)

Hirdetés

Programok:

Kézműves foglalkozás – Adventi koszorú készítés

Készítsd el Adventi koszorúdat velünk és gyújtsátok meg otthon együtt az első gyertyát! Mi biztosítjuk a díszítéshez való elemeket, Nektek csak koszorút és gyertyát kell hoznotok. Amennyiben szeretnétek, ha előzetesen jelentkeztek a rendezveny@lupato.hu e-mail címen, mi is tudunk biztosítani nektek alapanyagot, 1500 Ft-os kedvezményes áron (koszorú alap és 4 db gyertya).

A foglalkozás zárt térben történik, ezért az adott napon érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező. 6 éves kor felett a szájat és orrot eltakaró maszk használata kötelező!

Gamer sarok

Próbáld ki a virtuális valóságot egy Playstation és egy VR szemüveg segítségével.

Kincskeresés

Érdekes játék gyerekeknek/szülőknek egyaránt. Az első 150 jelentkező garantált LEGO ajándékot kap partnerünk a kocka.hu jóvoltából, és minden résztvevő tombola sorsoláson vesz részt.

Lupa karácsonyfa díszítés

Díszítsük fel együtt a Lupa első karácsonyfáját és segítsünk közösen.Az eseményre a VIP és a II-es bejáraton tudtok belépni, a II-es parkolóban a parkolás a rendezvény napján ingyenes lesz!

Ingyenes
Tó utca 1.
Budakalász, 2011 Magyarország
Megosztás:

Összehasonlítás