3+1 hétvégi program a Dunakanyarban

Zsófi 2017. 08. 25.
 • piknik manufaktura
 • A 2017-es nyár utolsó hétvégéje sem telik eseménytelenül a Dunakanyarban. Mutatjuk a legjobb négyet! 

  A Fesztivál augusztus 25-27 között zajlik több szentendrei helyszínen. A Fő tér fényfestéssel és több koncerttel várja a szórakozni vágyókat. A Duna-korzón található Gasztro utcában gyermekprogramok, kirakodóvásár és cirkuszi mutatványosok közül választhattok, mindezek mellett természetesen gasztronómiai különlegességeket is kóstolhattok.
  Részleteket ide kattintva találtok.

  Ezt az eseményt szerencsére már csak keveseknek kell bemutatni. Nagy Gáborról a GaBko Chili tulajdonosáról és a Csípős Fesztivál megálmodójáról korábban már bővebben is írtunk. Az eseményt több helyen kifejezetten a "gasztromazochisták" mekkájának hívják, azonban a Csípős fesztivál ennél jóval több! - egy igényes találkozási pont a csípős ízek szerelmeseink, igényes koncertekkel kiegészítve, egy fantasztikus településen a Dunakanyarban. Erősen ajánlott! :)

  Ezúttal Kismaros is feliratkozik a Dunakanyar legjobb hétvégi programkínálói sorába, a Kismarosi Teleház jóvoltából megszervezett Mézes napoknak köszönhetően. Kézműves kirakodóvásárral, gyermekprogramokkal, világzenei és népzenei koncertekkel, ill. fotókiállítással készülnek. A fókuszban természetesen a méz marad!

  Térjünk vissza egy kicsit Nagymarosra... A Piknik Manufaktúra népszerűsége töretlenül ível felfelé a környéken élők megítélése szerint, ezért mi sem hagyhattuk ki a listánkból. A kiváló étel-és italkínálatot profizmussal és észbontó panorámával fűszerezik. Közvetlenül a Duna partján helyezkedik el az egység, így ha kiszakadnátok a csípős ízek forgatagából, ez az optimális választás. Szombaton koncert! :)

  Iratkozz fel hírlevelünkre