Szavazz te is az I ❤ Diósjenő Fotópályázat képeire!

Kristóf Eszter 2018. 03. 08.
 • Szavazz te is az I ❤ Diósjenő Fotópályázat képeire!
 • Jártatok már Diósjenőn? Nem? Akkor írjátok fel a bakancslistátokra, és egy napsütéses napon keressétek fel a tündéri települést Kemence közelében! Most először szervezték meg Diósjenőn az I ❤ Diósjenő Fotópályázatot, amelyre olyan képeket vártak a szervezők, melyek megmutatják a település szépségét és különleges adottságait.

  Diósjenő a Börzsöny lábánál fekvő apró kis falu, melyhez egy 27 hektáros horgásztó is tartozik, a környező hegyek és a Jenői-tó látványáért minden évszakban érdemes felkeresni. A szervező, Glöckl Ferenc kihangsúlyozta, hogy a pályázat abszolút civil kezdeményezés, hagyományteremtő céllal szervezték meg, elsősorban az összefogást és a közösségépítést tartották szem előtt. Fontos szempont volt az is, hogy a falu lakóit még jobban összekovácsolják, és felhívják a figyelmet Diósjenő szépségére.

  Képzeljétek, még a Dr. Göllesz Viktor Rehabilitációs Intézet és Ápoló Gondozó Otthon egyik gondozottjai is küldött fotót, a nevelője segítségével!

  A megmérettetésre egy személy maximum 5 képpel nevezhetett, és bár a pályázat lezárult, a fotókra március 31.-ig még szavazhattok like formájában Diósjenő közösségi oldalán. A nyertes Végh József diósjenői helytörténész Diósjenő Sporttörténete című könyvét kapja meg.

  A fotópályázatra beküldött pályamunkák is arról tanúskodnak, hogy aligha lehet szebb látványt találni a környéken a természet kincseinél és a falu régi házainál. Nézegessétek a fotókat, szavazzatok, és persze látogassatok el Diósjenőre. Ja, és a pecabotot se hagyjátok otthon!

  Iratkozz fel hírlevelünkre