Zúzósnak ígérkezik az idei váci MOTOROS MAJÁLIS!

Kristóf Eszter 2018. 05. 17.
 • Zúzósnak ígérkezik az idei váci MOTOROS MAJÁLIS!
 • Brutáljó koncertekkel, motoros felvonulással és változatos programkínálattal készül Vác a VII. Dunakanyar Motoros Majális és Pünkösdi Családi Napokra. A május 19. és 21. között megrendezett eseményen az utánpótlásra is gondolnak, hiszen a pünkösdhétfő a gyerek mocisok találkozójával indul!

  Azt nem tudjuk, hogy a gyerekmocik berregése áthallatszik-e majd a Dunán, de abban biztosan vagyunk, hogy Vácot, Zebegényt és a Naszály-hegy környékét szombaton és vasárnap ellepik majd az ország motorosai. A látványnak sem utolsó járművek hangja édes lesz azoknak a füleknek, akik szeretik (vagy szeretnék) két keréken felfedezni Vácot és Vác környékét. 

  Tipp!

  Ha lapul egy motor a garázsotokban, poroljátok le, mert a háromnapos rendezvény során fantasztikus élményekben lehet részetek!

  Neves előadók, ígéretes kísérőprogramok!

  A jó hangulatról DJ Sylvester, a Come on Rock Band, az After Queen Zenekar, és DJ Dominique gondoskodik, de érdemes lesz megnézni a tánc-, és karate bemutatókat is! A gyerekek pedig biztosan imádni fogják az Alma együttes műsorát, ahogyan Dudó Bohócot is!

  Ha nem vagytok elég bátrak a motorozáshoz, a Motoros Majális akkor is tárt karokkal vár benneteket, hogy meghallgassátok a P. Mobil, Deák Bill Gyula és a Beatrice 40 élő nagykoncertjét!

  A Fekete Bárányok sztárjaival garantált a remek hangulat, ezért pattanjatok a nyeregbe, és meg se álljatok a váci Duna-part Zenepavilonjáig, ahol a rendezvény szíve-lelke lesz. Mindent bele, hadd halljuk a motorok hangját, guruljatok be Vác legszebb tavaszi emlékei közé!

  Fotó:

  Iratkozz fel hírlevelünkre