Blog

Gyereknap a Dunakanyarban

Parádés gyermeknapi programok a Dunakanyarban!

Lebilincselő koncertek, népszerű előadók, izgalmas és ötletes vetélkedők, sportprogramok, és rengeteg nevetés várja az aprónépet idén is a Dunakanyarban gyermeknap alkalmából. Mutatjuk a fergeteges programsorozat helyszíneit, reméljük, hogy ti is a szabadban töltitek május utolsó hétvégéjét!

Lurkócia, Szentendrei Gyereknap

(2018. 05. 27., vasárnap)

Lurkócia, Szentendre Gyerekállama 8 állomáson 8 minisztériummal, és számos izgalmas játékkal, koncerttel, bábszínházzal, különböző vetélkedőkkel és kézműves foglalkozásokkal vár benneteket idén is a Czóbel parkban! Az interaktív programokat imádni fogják a gyerekek, annál inkább, mert Szentendre egy napra valóban Lurkócia Gyermekállammá alakul át, ahol a gyerekek pecséteket gyűjthetnek az útlevelükbe.

Gyereknap Dunakanyar

A színpadnál megnézhetitek a Csipkefa Népzenei és Improvizációs Klub, a Diamond Cheer Dance TSE Cheerleading, és a Welldance Sporttánc Egyesület produkcióját, de fellép a Makám zenekar is. A rendezvény alatt érdemes lesz körbejárni a gasztronómiai kiállítókat, és szemezgethettek a játék- és könyvvásár portékái között is, ahol csodás ereklyékre bukkanhattok!

Hirdetés

Ne hagyjátok ki a kalandparkot se, ahol mászófallal, minigolffal, biliárdfocival, népi játékokkal, és kosaras körhintával várnak benneteket! A programsorozat további pontjait ITT olvashatjátok el!

Helyszín: Szentendre, Czóbel park

Szigetmonostori Gyereknap

(2018. 05. 26., szombat)

Az eseményre már reggel kilenctől várják a szervezők a gyerekeket, akik részt vehetnek a Tündérkert építő versenyen, és a kézműves foglalkozásokon, valamint megnézhetik a buborékshow-t, a Meijing karate bemutatót és a Szigeti Angyalok showtánc bemutatóját. Izgalmasan hangzik, ugye? Lesz még aerobic bemutatató, gyermektáncház, hangszersimogató, póni lovaglás, és íjászat is. Azok a gyerekek, akik szívesen megkóstolnák a Nagyi sütijét, nem fognak csalódni, és a Titanic csúszda is biztosan sokaknak szerez majd örömet. További információt ITT találtok!

Helyszín: Szigetmonostor Faluház

Gyereknap Dunakanyar

Gyereknapi „Egy sima egy fordított” piknik

(2018. 05. 26., szombat)

Az pikniket elsősorban olyan gyermekek és családok számára szervezik, akiknek folyamatosan gondot okoz akadálymentes környezetet találni, és akik emiatt bátortalanul látogatnak közösségi eseményeket. Lesz tűzrakás, közös főzés, és mesélés is, de barangolhattok a Vadonban is, mesebeli próbatételekkel. Bátran gyertek játszani, beszélgetni, homokozni, vagy köveket pakolni a patakparton, itt biztosan jól fogjátok érezni magatokat! További információt ITT találtok!

Helyszín: Szentendre, Szentlászlói út 158.

Gyereknap Dunakanyar

Gyermeknap a Főtéren

(2018. 05. 27., vasárnap)

Akkor sem fogtok csalódni, ha Vácra látogattok el gyermeknapozni, ugyanis az egészen piciktől a nagyobb gyerekekig mindenki megtalálhatja itt a számára legkedvesebb elfoglaltságot. A programsorozat a Kutyaduma Központ kutyás bemutatójával kezdődik, ezután fellép a Kispárna mesezenekar, majd jönnek a lufihajtogató bohócok, és bütykölgethettek a kézműves foglalkozásokon is. A mentő-, tűzoltó- és rendőrautó bemutató után érdemes lesz végigböngészni a kirakodóvásár portékáit is! A délután az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvénnyel folytatódik! További információt ITT találtok!

Helyszín: Vác, Március 15 tér

Tudtátok?

2011-től minden évben gyermeknap éjszakáján tartják az Ezer Lámpás Éjszakáját, amely a nemzetközlieg is bejegyzett Eltűnt Gyermekek Világnapjához kapcsolódik.

Gyereknap Dunakanyar

Ezer Lámpás Éjszakája

(2018. 05. 27., vasárnap)

Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan 8. alkalommal kerül megrendezésre az Ezer Lámpás Éjszakája jótékonysági koncert- és programsorozat, melynek keretén belül Vác családi- és gyermekprogramokkal, valamint könnyűzenei koncertekkel várja az érdeklődőket. A civil sátrakban gyermekek eltűnésével kapcsolatos felvilágosító programokon vehettek részt és látványos rendőrségi bemutatókra is sor kerül. Az est fénypontjaként minden helyszínen, összesen 10 000 világító lufit engednek a magasba, hogy megmutassák az eltűnt gyerekeknek a hazavezető utat. További információt ITT találtok!

Helyszín: Vác, Március 15 tér

Gyereknap Szentendre

Gyereknap Szandival és Védőháló Sportnap

(2018. 05. 27., vasárnap)

Az esztergomi Nagy Duna sétányon az óvodások vetélkedőjével kezdődik a gyermeknap, melyet tánc, kangoo, jumping, aikido, és más sportbemutatók követnek majd. A számos játéklehetőség mellett zenés produkciók is színesítik a kicsiknek és nagyoknak szóló programokat, 14 órakor pedig Szandi gyerekeknek szóló koncertjét hallgathatjátok meg. A kismotorokat és a bicajokat ne hagyjátok otthon, ugyanis kismotoros és kerékpáros ügyességi feladatok is lesznek! További információt ITT és ITT találtok!

Helyszín: Esztergom, Nagy Duna sétány 1.

Gyereknap Dunakanyar

Dunakeszi Gyereknap

(2018. 05. 27., vasárnap)

A Katonadombon egy kellemes futóversennyel kezdődik a gyereknap, majd bemutatkozik a Négy Muskétás, a Rainbow Team és a Mustáng Sport Egyesület. A Görbetükör Színház előadásában megnézhetitek A Kisherceg című előadást, de azt tanácsoljuk, hogy Balássy Betty és Varga Feri gyerekelőadásáról se maradjatok le! Délután a Duna-parton sárkányhajós nyílt nap lesz, a rendezvény ideje alatt pedig ingyenes buszjárat közlekedik a Katonadombra! További információt ITT találtok!

Helyszín: Dunakeszi, Katonadomb

Gyereknap Dunakanyar

Gyereknap Szobon

(2018. 05. 27., vasárnap)

Gyere a mociddal! – erre bíztatnak a szobi gyereknap szervezői, ugyanis gyerekmoci találkozó lesz a Duna-parton. Nevezhettek a 7 próbára (páros, egyéni, szuperapu, szuperanyu, szuperpapi, szupernagyi), vagy a lepényevő versenyre, de biztosan imádjátok majd a zokni bomba csatát is. A délután folyamán kipróbálhatjátok a trambulint, a csocsót, ping-pongot, vagy tesztelhetitek magatokat a gyerekmoci ügyességi próbán, vattacukorevésben, vagy éppen édességhorgászatban! További információt ITT találtok!

Helyszín: Szob, Művelődési ház és a Duna-part

Fedezzétek fel a környék gyermeknapi programjait, és ne felejtsétek el megírni nekünk, merre jártatok a hétvégén!

Fotó: Deim Balázs; Szigetmonostor Faluház

Megosztás: