Márton nap a Dunakanyarban

I Love Dunakanyar 2016. 11. 07.
 • szentmárton, libalakoma, mártonnap, liba, újbor, programajánló, dunakanyar, szentorbán, nagyirtáspuszta, tahitótfalu, kisoroszi
 • Tudtátok, hogy a Márton nap az adventi böjt kezdete előtti utolsó ünnepnap? Hát hogy máshogy kellene ezt megünnepelni, ha nem egy jó kis liba lakomával és pihenéssel.

  Szerencsére a Dunakanyar is számos lehetőséget nyújt nekünk, hogy a Márton napi hétvégénk ne a szokásos takarítással, rendrakással, mosással, vasalással teljen; hanem kikapcsolódjunk a családdal, barátokkal és csak élvezzük az életet. :)

   

  Mi ezeket ajánljuk Nektek a hétvégére:

  Márton napi libalakoma & wellness a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben

  Ha friss levegőre vágytok hétvégén, távol a városi zajoktól, akkor Nagyirtáspuszta felé vegyétek az irányt. Ha az időjárás is úgy engedi, érdemes egy laza kis túrával indítani a napot, hiszen gyönyörű az őszi Börzsöny. Ráadásul az erdő közepén, a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel olyan élményeket rejt, amik garantálják  a karácsonyi készülődés, pörgés előtti feltöltődést. Olyan menüsort állítottak össze Márton nap alkalmából, hogy már csak olvasva is összefut a nyál az ember szájában. :) Majd a lakoma végeztével átadhatjuk magunkat a wellness és az erdő nyugalmának. Nem hangzik rosszul ugye? A program részleteiért látogassatok el IDE!

  Hangulatos családi ebéd és séta a Bodor Majorban

  Családias hangulat, cigányzene, újbor és libás ételek... bizony a majorban is fenséges libalakomával készülnek a hétvégére és levezetésképpen ebéd után akár be is járhatjátok az egész birtokot és beszippanthatjátok a Szentendrei-sziget friss levegőjét. A gyerkőcök biztosan élvezni fogják, hiszen rengeteg állattal ismerkedhetnek meg testközelből. A baromfi udvar lakóival, kis kecskékkel, lovakkal, és még sorolhatnánk. A városból kiszakadva felejthetetlen élményben lesz részük. A program részleteiért kattintsatok IDE.

  Harrison Ford ajánlja: Rácz Fogadó

  Ha hosszú autókázás és kirándulás helyett inkább csak jóllakni szeretnétek, akkor Indiana Jones egyik kedvenc helyét ajánljuk figyelmetekbe Kisorosziban. :) A konfitált libacomb illatos körtével, boros fehérkáposztával és póréhagymás törtburgonyával istenien hangzik, nem? Közel Pesthez, de mégis távol a szmogtól, szerintünk ilyen helyen érdemes a vasárnapi ebédet vagy akár vacsorát elkölteni!

  Szóval csak semmi főzőcskézés, semmi takarítás, hanem Márton nap alkalmából is irány a Dunakanyar!

  Mondtuk már, hogy mennyire imádjuk az őszt? ;)

  Iratkozz fel hírlevelünkre