Blog

Majális a Dunakanyarban

Majálisozz a Dunakanyarban! Mutatjuk a programokat!

A hosszú hétvége alatt rengeteg szuper élményben lehet részetek a Dunakanyarban, főleg, ha a Majálist is a szabadban szeretnétek tölteni. Pattanjatok biciklire, járjátok be a kerékpáros útvonalakat, vegyetek részt a legjobb könnyűzenei koncerteken és kóstoljátok végig a gasztronómiai és sörkülönlegességeket. Kezdődjön a szórakozás!

Váci Majális és Európa Nap

Április 30-án és május elsején színpadi műsorokkal, gyermekszínházzal, népszerű előadókkal, esti discoval, és utcabállal vár benneteket Vác. A Duna-parton kikapcsolódhattok a színes programokon, a gyerekeknek pedig nagy kedvence lesz a vidámpark, a pónilovaglás, és az arcfestés. A kétnapos rendezvényen fellép Takács Tamás, L.L. Junior, és Opitz Barbi, de a gasztrosétányt, és a portékásokat is mindenképpen keressétek fel!

Hirdetés

Szentendrei Sörmajális

Szabadtéri koncertek, gasztronómiai élvezetek, hazai, és nemzetközi kézműves, kisüzemi és nagyüzemi sörkülönlegességek, tehetségkutató verseny és gyermekprogramok színesítik a Szentendrei Sörmajálisprogramjait április 28. és május 1. között. Mindenképpen kóstoljátok meg Szentendre most debütáló sörét, az Istert is. A Duna korzó és a Dumtsa Jenő utca remek kikapcsolódást ígér, ha pedig Kiscsillag rajongók vagytok, feltétlenül ott a helyetek!

Szentendrei Sörmajális

Szigeti Majális

A Szigeti Majális házigazdája idén a Tahitótfalu Faluház, ahol május elsején 10 órakor Májusfát állítanak a Szentendrei-sziget lakói, ezt követi a szigeti települések csapatainak főzőversenye, majd a szigeti települések csapatai a Parasztolimpián mérik össze tudásukat. Tahitótfalu zene-bonával, büfével, népi játszótérrel és egész napos mulatsággal vár minden kedves érdeklődőt. Ha a szigeten éltek, mindenképpen keressétek fel a Faluházat. A rendezvény ingyenes!

Gödi Sportmajális

A Gödi SE Sporttelepen május elsején 08:30 órakor kezdődik a VUK – Városi Utánpótlás Kupa kispályás labdarúgás sportágban, ezt követi 11:00-kor a Női Kispályás Labdarúgó Kupa, végül a 13:00-kor a Bednárik László Kispályás Labdarúgó Emléktorna. A Sportmajálisra egész nap várják a kicsiket és nagyokat egyaránt, étellel és itallal, vidámsággal és kellemes mozgással.

Lampionos Hajós Felvonulás és Majális Zenei Fesztivál, Esztergom

A Nagy Duna sétányon április 29. és május 1. között megnézhetitek az Akkor és Most Járműkiállítást, és meghallgathatjátok többek között Vastag Tamás, Ganxsta Zolee és a Kartel, a TNT és Dér Heni koncertjét is. A tűzijáték mellett nagy ováció kíséri minden évben a hajós lampionos felvonulást a Kis-Dunán. Ne hagyjátok ki a programokat!

Dunakanyar majális

Majális a Visegrádi Sport- és Szabadidő Parkban

Az eseményen a szervezők ígérete szerint lesz minden, ami egy Majálison elengedhetetlen. Megmászhatjátok a Májusfát az értékes ajándékokért, lesz lengőteke bajnokság, fánk evő verseny, főzőverseny, kötélhúzás, zene, tánc és tréfás vetélkedők. A programok 11 órától kezdődnek, május elsején. A Majális szuper mulatságnak ígérkezik, kössétek össze egy jó kis kirándulással, és fedezzétek fel a város kevésbé ismert részeit is! A Rendezvénytér (Fő utca 38.) április 30.-án nyit, egy fantasztikus Bikini koncerttel!

Nagymarosi Majális

Május elsején 16 órakor kezdődik a Kamionhúzó Bajnokság a Nagymarosi Erőemberek közreműködésével, 17 órakor a Fő téren megnézhetitek a Rendőrkutya bemutatót, és 19 órakor a Művelődési Ház előtt meghallgathatjátok a Crazy Granat koncertjét.

Községi és közösségi Majális, Dunabogdány

Dunabogdány egy szezonnyitó szalonnasütésre várja a község lakóit. Május elsején délelőtt 10 órakor kezdődik a Májusfa és kandeláberállítás, ezt követi a Családi Öttusa. A helyszínen sört és virslit vásárolhattok, és szalonnát is süthettek a dunabogdányi Rendezvénytér közelében felállított máglyákon. Közreműködnek a Zeneiskolai Zenekarok, a Dunabogdányi Koncertfúvós Zenekar, a Dunabogdányi Svábzenekar és a Cecília Kórus.

Megosztás: