Izgalmas programokkal vár a III. Kékevező Fesztivál

Kristóf Eszter 2017. 07. 03.
 • kékevező fesztivál 2017, fesztivál horány, sárkányhajó horány, szigetmonostor kékevező
 • Sárkányhajó verseny, pónilovaglás, kajakozás, kenuzás, kecskefejés és retro disco. A Kékevező Fesztivál izgalmas programokkal és ízletes ételekkel várja a látogatókat július 15.-én Horányban. Mutatjuk, miért érdemes mindenképpen részt venni a fesztiválon!

  Sárkányhajó verseny, pónilovaglás, kajakozás, kenuzás, kecskefejés és retro disco. A Kékevező Fesztivál izgalmas programokkal és ízletes ételekkel várja a látogatókat július 15.-én Horányban. Mutatjuk, miért érdemes mindenképpen részt venni a fesztiválon!

  Nem tudunk jobb hétvégi programot elképzelni egy nyári fesztiválnál, amit ráadásul a Duna partján rendeznek. Ti is szívesen töltenétek az időtöket a Szentendrei-szigeten egy olyan eseményen, ami a felnőttek és a gyerekek számára egyaránt remek programokkal készül? Nincs más dolgotok, mint eljönni a Kékevező Fesztiválra és felfedezni magatoknak Horányt!

  A Piac téren a zumba bemutatót követően megtekinthetitek a Mesemanók zenével és énekkel tarkított interaktív gyermekműsorát, a Szenior Örömtánc műsorát, és a Familia Gladiatoria előadását. Tudtátok, hogy ők voltak az elsők a világon, akik az ókori gladiátorjátékok megszüntetése után újra felelevenítették ezeket a játékokat? Ezekkel a programokkal párhuzamosan kipróbálhatjátok magatokat nemezelésben, kecskefejésben és kukoricamorzsolásban, de felkereshetitek az állatsimogatót, és különféle sajtokat is kóstolhattok. Jól hangzik? Még ezt is tudjuk fokozni!

  A Duna parton megnézhetitek milyen egy római gálya, kipróbálhatjátok a sárkányhajózást, és lehetőségetek lesz kenuban, kajakban, és kielboatban is evezni. Dunakeszi, Göd, Kisoroszi, Pócsmegyer, Szigetmonostor, és Tahitótfalu csapata is vízre száll a sárkányhajó versenyen a Kékevező vándorkupáért. A vízi sportok mellett zenei programokon is részt vehettek, hiszen fellép a Pomázi Tűzoltózenekar, utána pedig a Dévényi Retro disco, a Madarak Házibuli Zenekar és DJ Galamb zenéjére bulizhattok. A vásártéren pedig finom ételeket, italokat, helyi sajtokat, lekvárokat, és különlegességeket kóstolhattok.

  Ha kíváncsiak vagytok a Meteror telepre, most többet is megtudhattok róla. Az Erdei Telep a Meteor TTE szakosztálya, több mint 80 éve sport- és rekreációs célokat szolgál. A Fesztivál szervezői a gyermekekre is gondoltak, többek között arcfestéssel, csillámtetoválással, rekeszépítéssel, mászófallal, és kötélpályával várják a legkisebbeket.

  Mi mindenképpen részt veszünk az eseményen, ahol reméljük, veletek is találkozunk majd. Ha pedig az időjárás is kegyes lesz hozzánk, akár evezhetünk is egyet közösen. Mit szóltok hozzá? 

  Iratkozz fel hírlevelünkre