Hangolódj rá a nyárra! - Júniusi koncertkörkép

Kristóf Eszter 2017. 05. 21.
 • dunakanyar júniusi programok, dunakanyar programajánló
 • Török Ádám és a Mini, Rúzsa Magdi, Halász Judit, Nagy Feró és a Beatrice, Kis Grofó, Irigy Hónaljmirigy, Deák Bill Blues Band. Színes programok, változatos stílusok. Feltérképeztük a júniusi programkínálatot!

  Visegrock Fesztivál 2017 Visegrád 

  (2017. június 16 - 17., Visegrád, Fő u., Rendezvénytér)

  A Visegrádi Rendezvénytéren immár negyedik alkalommal rendezik meg a Visegrock Fesztivált 2017. június 16-17-én, ahol a rockzene kedvelőinek kedveznek a szervezők a népszerű fellépőkkel. Az ide látogatók meghallgathatják a Skorpió, P.Box, Tűzkerék XT, Tunyogi Péter emlékzenekar, Török Ádám és a Mini, Twin City, Rockin Rockcats és még sok más együttes koncertjét.

   

  Nyárnyitó Fesztivál 2017 Esztergom

  (2017. június 16 - 17., Esztergom, Nagy Duna sétány 1.)

  A Fesztiválsziget rendezvénysorozat keretén belül a 2017-es Nyárnyitó Fesztivál összeállításánál a szervezők arra törekednek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot. Népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt, több más fellépő mellett meghallgathatjuk Rúzsa Magdi és a Karthago koncertjét. 

   

  Halász Judit – Csiribiri koncert Szentendre

  (2017.06.04., 11:00 - 12:30, Szentendre, Pátriárka u. 7.,)

  Halász Judit magyar költők verseit közel harminc éve énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. 18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel. A „Csirbiri” előadásán zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait. A koncertre online is lehet jegyeket vásárolni. 

  Abracadabra koncertVác

  (2017.06.02. 20:00, Vác, Dr. Csányi László krt. 63., MIMK)

  Az ABRACADABRA hattagú, modern underground rockzenét játszó zenekar, akik kizárólag saját dalokat játszanak. A dalokban fontos szerepe van a rendhagyó dalszövegeknek, az éneknek és a gitárhangzásnak. A zenekar tagjai nem főállású zenészek, található köztük tévés rendező, grafikus, gépészmérnök, és divathálózat boltvezetője is. A koncertre online is meg lehet vásárolni előzetesen a jegyeket. 

   

  Eperfesztivál Tahitótfalu 2017

  (2017. június 9 - 11., Tahitótfalu, Fesztiválpark)

  A többnapos rendezvény – mely minden korosztálynak remek kikapcsolódást nyújt - minden évben hangulatos koncertekkel, neves előadókkal, vásárral és játékokkal csalogatja az érdeklődőket a Dunakanyarba. Idén fellép többek között a Deák Bill Blues Band, Kis Grofó, Mc Hawer és a Tekknő, Nagy Feró és a Beatrice, AK-26, Peter Sramek, Sub Bass Monster, Desperado, Irigy Hónaljmirigy.

   

  A koncertek kínálatát a programok közeledtével folyamatosan frissítjük!

  Fotó: Dunakanyar Rendezvényiroda Facebook

  Iratkozz fel hírlevelünkre