Gospel Mass Dunabogdányban, Malek Andi előadásában

Kristóf Eszter 2017. 04. 05.
  • malek andrea, robert ray, schwartz dávis, dunabogdány katolikus templom, gospel mass
  • 2017. április 8.-án szombaton a dunabogdányi katolikus templom falai között csendül fel Robert Ray amerikai zeneszerző Gospel Mass című műve Malek Andrea és Schwartz Dávid előadásában, az Octovoice Énekegyüttes valamint az Ott Rezső Band közreműködésével. 

    Dr. Robert Ray amerikai zeneszerző, karmester és zongoraművész úgy fogalmaz: „az a vágyam, hogy kétezer év liturgikus tradícióját kombináljam az afro-amerikai egyház kortárs zenei hangzásvilágával.” Schwartz Dávid, akinek egyébként szentendrei gyökerei vannak, a The Voice tehetségkutató műsor által vált ismertté, ahol Malek Andrea mentoráltjaként egészen a döntőig jutott. A verseny óta eltelt években eljátszhatta Júdás szerepét a Jézus Krisztus Szupersztárban, és a szolnoki Szigligeti Színházban is dolgozott. Dávid évek óta együtt énekel Malek Andreával, többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas magyar énekesnővel, aki külföldi fellépései mellett többek között a Vígszínházban, a Győri Nemzeti Színházban, a Fővárosi Operettszínházban, az Esztergomi Várszínházban, a Madách Színházban, a Nemzeti Színházban és a Művészetek Palotájában is fellépett már. 

    A Dunakanyarban legközelebb Dunabogdányban hallgathatjuk meg a soul műfaj emblematikus alkotását, Robert Ray zeneszerző Gospel miséjét, szombaton este 19:00 órakor.
    Egy kis ízelítő:

    Iratkozz fel hírlevelünkre