Fergeteges szilveszteri programok a Dunakanyarban

Kristóf Eszter 2017. 12. 17.
 • esztergom szilveszter
 • Ha egész évben szívesen vagytok a Dunakanyarban, miért ne akarnátok az év utolsó napját is a térségben tölteni? Mutatjuk, melyek idén a legizgalmasabb szilveszteri programok a környéken!

  Hurkakóstolással, forraltbor készítéssel, koncertekkel, és tűzijátékkal készülnek a Dunakanyar települései a szilveszterre, mi pedig nagyon várjuk, hogy a barátainkkal elbúcsúzzunk egy pár virsli és néhány hangos trombita társaságában 2017-től. Ha velünk tartanátok, és nincs konkrét tervetek, merítsetek ihletet az alábbi programokból.

  Vác

  Ha Vácon és környékén szeretnétek szilveszterezni, van néhány remek ajánlatunk számotokra. Először rögtön egy ígéretes Forraltbor-főző versenyt ajánlunk a figyelmetekbe, ami december 30.-án, 14 órakor lesz a Főtéren. Ha van biztos befutó recept a tarsolyotokban, ne hagyjátok szombaton otthon!

  December 30.-án este, 19 órakor Előszilveszter lesz a Váci Dunakanyar Színházban, ahol egy fergeteges operett gálán vehettek részt, tánckarral és élő zenekarral. A sztárvendégek Peller Anna és Peller Károly lesznek. A jegyek ára tartalmazza az állófogadáson való részvételt is, részleteket a színház honlapján olvashattok az eseményről.

  Szilveszter a Főtéren! December 31.-én vidám, szórakoztató műsorral és tánccal búcsúztathatjátok az óévet Vácon a Madách Imre Művelődési Központ szervezésében. Az este folyamán 20 órától fellép a Countaktus Country, és a Pedrofon. A szervezők minden érdeklődő szeretettel várnak egy közös bulizásra!

  Esztergom

  Esztergomban december 29.-én „All in” előszilveszteri bulit tartanak, majd 31.-én Total Retro Szilveszter veszi kezdetét 17 órakor a Széchenyi téren. Az este folyamán fellép a Szalai Band, Dj Dominique, az Ámokfutók, a Happy Gang, de lesz SohoParty Náksi&Betti Love és Kozmix koncert is. Akár korcsolyázhattok is az év utolsó napján.

  Szentendre

  December 31.-én a városban a jelszó az, hogy „Csavard fel a Főteret!”. Bulizzatok, táncoljatok, szórakozzatok a szeretteitek társaságában, nézzétek és hallgassátok meg éjfélkor a tűzijátékot és a The Bits Beatles Emlékzenekar koncertjét. Az újévet pedig a szentendrei gyökerekkel rendelkező Söndörgő zenekar koncertjével köszöntik január 7-én, a Városháza dísztermében.

  Pócsmegyer

  Szilveszter napján 20 órakor kezdődik a PRK-ban a Szilveszteri bál, ahol a Bananas együttes szolgáltatja egész este az élőzenét. A jegyek ára tartalmazza a vacsorát, az éjféli virslit és a pezsgőt is. A szervezők hatalmas bulira készülnek, kár lenne kihagyni!

  Dunakeszi

  A településen már december 28.-án megkezdődik a szórakozás, ugyanis 20 órától a Wellhello ad koncertet a Dunakeszi - VOKE József Attila Művelődési Központban. December 29.-én a Budapest Jazz Orchestra szintén ezen a helyszínen, 20:15-től, Queen Real Jazz címen ad majd koncertet, melyet már most is hatalmas érdeklődés övez.

  Visegrád

  Idén is lesz évbúcsúztató városi disznóvágás és disznótor Visegrádon, ahol megkóstolhatjátok a helyben készített hagyományos visegrádi sváb ételeket, hurkákat, kolbászokat és sült húsokat! A program részleteiről a későbbiekben kapunk majd információt, melyet oldalunkra is feltöltünk majd.

  Reméljük, találtatok olyan szilveszteri programot, ami a kedvetekre való. Bulizzatok, iszogassatok forraltbort, és gyönyörködjetek a tűzijátékban 2017 utolsó napján! Sikerekben gazdag, boldog Új Évet kívánunk Nektek!

  Esztergom, Széchenyi tér fotó: Nyári Steindl Andrea
  Visegrád: Hotel Silvanus

  Iratkozz fel hírlevelünkre