Babymoon és Adventi DIY

I Love Dunakanyar 2016. 11. 15.
 • naturahill, zebegény, dunakanyar, babymoon, advent, készülődés, tematikus, hétvége, programajánló, babavárás, karácsony, diy
 • Novemberben és Decemberben szuper tematikus hétvégék várnak a Natura Hill Zebegényben!

  Hallottatok már a Babymoon-ról? Ez nem más, mint egy igazán egyedülálló lehetőség első babájukat váró párok számára, hogy egy kicsit jobban ráhangolódjanak a babavárásra. Két ilyen hétvégét is szerveznek a Dunakanyar egyik legegyedibb hoteljében, az elsőt November 18-20., a másodikat pedig December 2-4. között, melyekre különleges programokkal készülnek Nektek a hegyen. A teljesség igénye nélkül: lehetőségetek nyílik megismerkedni a babamasszázs alapjaival, megtudhatjátok mit érdemes mozogni tehesség alatt és persze, hogy hogyan ajánlott táplálkozni babavárás idején. De ha mindez még nem lenne elég, szuper DIY programok is várnak Rátok! Elkészíthetitek babátok első kiscipőjét Erdős Klára bőrtárgytervező iparművész segítségével; és egy csini kis fényfüzért a babaszobába, amiben pam DSGN - Pamságok lesz segítségetekre. Ugye, hogy jól hangzik? 

  Na de nem csak babát váró pároknak szerveznek ám kihagyhatatlan (szerintünk!) hétvégét. :) November 25-27. között ugyanis bárkit várnak egy kis adventi készülődésre, aki a DIY szerelmese.  Lesz itt minden, amivel teljessé tehetitek a készülődés időszakát és az ünnepi hangulatot otthonotokban. Készíthettek adventi koszorút vagy kopogtatót, adventi naptárt PandArte Dóri és BorsaBox Orsi segítségével, fényfüzért a pam DSGN-nal és még egy grincsfát is.

  A színes programok mellett pedig - mindhárom hétvégén - a megszokott csoda vár Rátok a Natura Hill-ben... feltöltődés, pihenés, isteni ételek, fantasztikus panoráma a Dunakanyarra és egy kis zebegényi friss levegő....

  Ha szeretnétek részt venni a fenti hétvégék valamelyikén, vagy bármi kérdésetek lenne még, kattintsatok IDE vagy írjatok a booking@naturahill.hu e-mail címre.

  Iratkozz fel hírlevelünkre