Újabb jó hír! Fantasztikus változások Dunakeszin!-VIDEÓ

Kristóf Eszter 2017. 12. 07.
 • Újabb jó hír! Fantasztikus változások Dunakeszin!-VIDEÓ
 • Mint már korábban beszámoltunk róla, a közelmúltban felújították, és színes rajzokkal tették barátságosabbá a piliscsabai orvosi rendelő falait. Szerencsére nem kellett sokat várni a következő akcióra, hiszen most Dunakeszin szépült meg egy újabb gyermekorvosi rendelő és a védőnői váró. 

  Az Önkormányzat saját forrásból vásárolta meg és újította fel a volt Frédikevill szaküzlet épületét Dunakeszin, aminek köszönhetően hamarosan újabb két háziorvosi és egy gyermekorvosi rendelőben történik majd a betegek ellátása. A Fóti úti rendelőhöz hasonlóan ezt az épületet is Vámos Robi és csapata tette még színesebbé az Önkormányzat megbízásából.

  A tavalyi projekt után arra a kérdésre, hogy „Miről szólnak a Fóti úti rendelőintézet falán lévő rajzok?”, Robi így felelt: „A cél, hogy könnyebbé tegyék a betegek számára a várakozást. Hogy eltereljék a figyelmet. Van kukásautó, dínó, a közösségi oldalon ezt kérték az emberek. A védőnői oldalon szőke herceg és a vár. Ezekről bárki tud mesélni egy gyereknek. Nem véletlenek az apró figurák sem, ezeket fel kell fedezni és máris indulhat a mese. Remélem ezzel is segítem az orvosok munkáját, hiszen a kis srác gondolatai nem a betegség körül forognak majd.”

  A gyermekorvosi rendelő és védőnői váró falát most is a Táblácska csapatától megszokott, színes rajzok díszítik, hogy a beteg gyermekeknek még könnyebb legyen a gyógyulás és jobb hangulatban teljen az időtöltés a várótermekben. Mi pedig reméljük, hogy rövidesen újabb hasonló történetről számolhatunk be nektek!

  forrás: dunakeszi.hu, dunakeszipost.hu, fotó: dunakeszipost.hu

  Iratkozz fel hírlevelünkre