Nevezd el TE Dunakeszi új óvodáját és bölcsődéjét!

Kristóf Eszter 2017. 12. 11.
  • Nevezd el TE Dunakeszi új óvodáját és bölcsődéjét!
  • Jópofa, és egyben ötletes felhívásra lettünk figyelmesek Dunakeszi honlapján, amit meg is osztunk veletek. A közeljövőben - pályázati pénzből - megépülő óvodának és bölcsődének a beküldött név ötletekből választanak majd nevet az intézmények dolgozói és persze a szülők. Lássuk, hogyan küldhetitek el a javaslatokat!

    Dunakeszi Város Önkormányzata egy sikeres pályázatnak köszönhetően összesen 730 millió forint összegben nyert el támogatást, amelyből egy új óvoda és bölcsőde építésének finanszírozására kerül sor rövidesen. Az épület az új Szent István Általános Iskola szomszédságában kap helyet, megkönnyítve ezzel az alagligeti családok helyzetét.  A város nagyon örül a lehetőségnek, hiszen évek óta az a cél, hogy ezen a városrészen is építhessen egy óvodát és egy bölcsődét.

    Már az építkezés kezdetén nevet szeretnének adni az intézményeknek, ehhez pedig a hirdetést olvasók segítségét kérik. A jogszabályoknak és a szokásoknak megfelelően a végső döntést az új intézményben dolgozók és a szülők hozzák majd meg, akik a beérkezett javaslatok közül tudnak majd választani. Mivel két külön intézményről van szó, külön-külön várják az óvodára és a bölcsődére a név ötleteket.

    A javaslatokat 2017. december 31-ig a programiroda@dunakeszi.hu e-mail címre küldhetitek! A bölcsőde közbeszerzési eljárása várhatóan január 31-én zárul le, így a tervek szerint kora tavasszal, a jó idő beköszöntével megkezdődhetnek az építési munkálatok.

    Iratkozz fel hírlevelünkre